چشمات عالی میبینه رامین جان کارای ما که در مقابل کارای شما چیزی نیست !
چشمات عالی میبینه رامین جان کارای ما که در مقابل کارای شما چیزی نیست !
Ramin_Zero1818 (17-08-09)
|
|
یدونه هم من ساختم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید زیاد خوب نشد نمی دونم چرا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال هم داشتم
من با Image ready ، لایه هاشو متحرک کردم ، حالا چطور باید سیوش کنم ؟
از طریق File-->Save As هم نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ramin_Zero1818 (17-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
براي سيو كار بايد به...
File>>save Optimaized as...
از اينجا بايد سيو كني تا به صورت Gif و متحرك بشه...
كارت قشنگ شده ولي من هيچ وقت از اين بازي خوشم نيومد...
जीवन एक धोखा है.
اینجا که گفتی رو انگار تو CS4 نداره ولی خودم پیداش کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان بیکارم ، بگو از چه بازی خوشت میاد یدونه بسازم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (17-08-09), Jagvar (18-08-09), Ramin_Zero1818 (17-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
CRYSIS Warhead خوبه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pooyi_khafan (17-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
من فكر كردم منظورت Image Reday بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فكر كنم اگه از NFS يا Counter Strike خوشم مياد...
منتظرما...
जीवन एक धोखा है.
pooyi_khafan (17-08-09)
|
|
یه سوال بپرسم بعدش بسازم.
این Storke که آخرش میذارن دور تا دور تصویر .
باید چیکار کرد که روی همه ی لایه ها بیاد؟؟
عضو VIP شهرسختافزار
باید اون Layer مربوط به Stroke رو در بالاترین قسمت مربوط به پنجره Layers قرار بدید. (Top of All)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
pooyi_khafan (17-08-09), Ramin_Zero1818 (17-08-09)
اینو میدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چه layer ای و بالا تر از همه بذارم ؟
اگه background رو بذارم عکس ها و نوشته ها میره زیرش .
عضو VIP شهرسختافزار
اگه بخواي لايه بكگراندت stroke داشته باشه بايد...
حالت stroke را از outside به inside تغيير بدي...
जीवन एक धोखा है.
pooyi_khafan (17-08-09), Shahryar (18-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks