دوستان میشه یک PSD ازین امضای های قشنگ هم بدید یا یک آموزش ساختش ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار دوستان عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
دوستان میشه یک PSD ازین امضای های قشنگ هم بدید یا یک آموزش ساختش ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار دوستان عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
اگه ساختن یوزربار رو بلد باشی اینم مثل همونه فقط اندازه بزرگتر و تصاویر بیشتر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آموزش یوزربار هم فکر کنم بشه تاپیکش .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هر دفعه یادم میره PSD اش رو نگه دارم . ایندفعه اگه یادم بود نگه میدارم میذارم اینجا ...
موفق باشی
ایول عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10/10
آخرین ویرایش توسط pooyi_khafan در تاریخ 19-08-09 انجام شده است
Ramin_Zero1818 (19-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
من يه چنتا Psd برات گزاشتم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks