من فعلا فوتوشاپ ندارم بزودی خدمت میرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فعلا فوتوشاپ ندارم بزودی خدمت میرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ramin_Zero1818 (03-09-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
بابا بسازيد ديگه...
از مال من ضايع تر كه نميشه...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
.D3VIL. (06-09-09), Bahador (08-09-09), M A H R A D (06-09-09), Shahryar (07-09-09)
هر چی زور زدم چیزی بهتر از این به ذهنم نرسید بقیش ایشالله فردا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
همین هم خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چرا Stroke به رنگ قرمز هست و Pattern هم نداره (حتما واسه تنوع هست !) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قول +Jagvar فونتش به دلم نمیشینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
قشنگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOOC و فونت ها به نظرم خوبند ولی رنگ پس زمینه قسمت های به میزبانی و اسپانسر را روشن ترش کن به نظرم بهتر میشه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Bahador (08-09-09), MR.Fantastic (08-09-09)
من پترن خیلی به ندرت میزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی در اصل یادم میره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم استروکش به فضا بیاد
|
|
اقا این لوگو کینگ پین کولینگ رو یک نفر لطف میکنه ؟
چیزقشنگی داره میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا اینم نسخه اپگرید شده ! قشنگ شده فکر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (08-09-09), Extreme (09-09-09), MR.Fantastic (08-09-09), Shahryar (09-09-09), ViViD (08-09-09)
कभी हार
فوق العاده هست این یکی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاریزما جان فقط چرا این شهر سخت افزارش این قدر کمرنگه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یکم پر رنگ ترش کن لطفاً ولی در کل فوق العاده هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
karizma (10-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
جهت خالی بودن عریضه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون چطوره ؟
Shahryar (09-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks