این که قطعا مشخصه که آواژنگ جزء پیشروها بوده و هست . مثلا محصولات گیگابایت و رم های Geil و هارد WD Black رو ساپورت میکنه که یا جزء قطعات فوق العاده با کیفیت هستن یا حداقل کیفیت قابل قبولی دارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما بعضی از قطعات محصولات با کیفیت رو هم که ماها و کل جامعه نیاز داره رو هم ساپورت نمیکنه . مثلا الان تقریبا نیاز بازار به مانیتور IPS و PLS زیاد داره میشه . خوب روی سامسونگ حدودا میشه به سام سرویس تکیه کرد اما با کیفیت تر از اون که Asus هست یه گارانتی درست و درمون بسیار بسیار حس میشه . الان خودم 2 مانیتور ایسوز گرفتم (یکی برا خودم و یکی برا فامیلم) چون نیاز به ایسوز با کیفیتی که ازش میشناسم دارم اما توی پس زمینه ی فکرم همش نگرانی از این هست که اگه مشکلی پیش بیاد ، به این شرکت ها نمیتونم به مانند آواژنگ و گرین و گاها سازگار اعتماد کنم.
همونطور که مشخصه ، توی جاهایی که نوسان برق هست مثل منطقه ی ما ، چندین قطعه ی کامپیوتر تحت بیشترین تاثیرات و حتی سوختگی انا که واسه من بارها اتفاق افتاد . پاور و هارد و مانیتور که از شایع ترین شونن. خدا رو شکر گرین هم مثل آواژنگ تو پاور جزء عالی ترین شرکت هاست
آواژنگ توی هارد میره WD Green و WD Black رو ساپورت میکنه اما هر دوشون مشکل دارن . بلک که مشکل هزینه داره و قیمت گرونی داره. گرین هم که مشکل سرعت کم و حتی نویز داره . بهترین انتخاب هارد WD Blue یا Seagate هست که هیچ کدوم از طرف آواژنگ ساپورت نمیشه (اما خدا رو شکر سازگار هم گارانتی بدی نیست ولی اعتماد حداقل من به آواژنگ بیشتره)
یا رم های Kingston و مخصوصا G.Skile که بازم از طرف شما ساپورت نمیشه ولی نیاز بازار و مردم هست این قطعات
کلا نظرم اینه که آواژنگ ساپورت قطعات با کیفیت رو افزایش بده (نه اینکه الان محصولات با کیفیتی رو ساپورت نمیکنین یعنی اینکه خیلی از قطعات با کیفیت که گفتم یا حداقل قطعات پر استفاده مثل اون هاردها هستن که نیاز مردم هستن ولی ساپورت نمیکنین)
ممنون میشم این نظر رو به شرکت آواژنگ برسونین و ممنون تر میشم که بهش عمل کنین (هر چند عمل کردن بهش شاید آسون نباشه)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدی گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks