AMD>INTEL (11-04-16), M A H R A D (12-04-16), SajjadKhati (11-04-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (11-04-16), M A H R A D (12-04-16), SajjadKhati (11-04-16)
بنده تمام سوالاتم را AMD>INTEL جواب دادن و خب تمام هم به نتیجه رسید ولی خب خیلی وقتها بحث ، بحث تجربس و نباید زیاد توقع داشت اما خب تا الان که این کاربر کمی نزاشته و همیشه در کمترین زمان پاسخ گو بوده . من از ایشون و سایت خوبتون تشکر میکنم و همچنین از تمام ادمین ها و کاربران فعال.
AMD>INTEL (26-04-16), Avajang (27-04-16), M A H R A D (30-04-16), mohammad- (23-06-16), Shahryar (01-08-16)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad711 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن تشکر از شما به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
سلام مجدد؛
بنده یک مادربورد گیگابایت GA-H61M-S2P-B3 دارم که قصد داشتم ویندوز رو بصورت EFI نصب کنم و شک داشتم ساپورت بشه یا نه.
با راهنمایی های جناب AMD>INTEL که به بنده در کمک کردن این امر یاری شایان نمودن سپاسگزارم.
اینم آدرس تاپیک بنده برای کسی که همچین مشکلی داشت:
[مادربرد گیگابایت]بررسی قابلیت جهت efi
AMD>INTEL (23-06-16), Avajang (23-06-16), M A H R A D (25-06-16), mohammad- (23-06-16), Shahryar (01-08-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iran2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام دوست عزیزضمن تشکر از شما به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (23-06-16), M A H R A D (25-06-16), mohammad- (31-08-16), Shahryar (01-08-16)
سلام
مادربردهای زیادی از برندهای مختلف رو میبینم ولی بعد از سالها استفاده از مادربرد گیگابایت
نمیتونم خودم رو راضی کنم با ماینبورد دیگری کارکنم . از آواژنگ هم ممنونم ( قسمت شد اینجا بگم )
چند سال قبل یکی از رمهای DDR2 من سوخت و بردم به نمایندگی آواژنگ تو شهر رشت دادم و بدون
هیچ مشکلی ازم گرفتن و یک هفته بعد یکی نو برام آوردن که تا حالا دارم استفاده میکنم . خدا رو شکر راضیم .
ممنونم از گیگابایت ، از آواژنگ ، از شهر سخت افزار . موفق باشید
AMD>INTEL (01-08-16), Avajang (01-08-16), M A H R A D (31-08-16), Shahryar (01-08-16)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farhad17 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام دوست عزیزضمن تشکر از شما به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
farhad17 (02-08-16), M A H R A D (31-08-16), mohammad- (31-08-16)
سلام
محمد قاسمپور هستم
اولا انجمن خیلی خوبیه
دوما بچه های خیلی خوبی داره بخصوص AMD>INTEL آقا امید گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر وقت اومدم سوالی یا مشکلی داشتم 100 درصد جواب گرفتم.
رضایت 100 در صد از e-support گیگابایت آواژنگ دارم.
کاشکی بقیه شرکتهای سخت افزاری هم انجمن و سایت داشتند
یکی از دلایل مهمی که گیگابایت خریدم همین پشتیبانی آنلاین بود که امروز واقعا به دادم رسید مشکل با بایوس داشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون از راهنمایی های با ارزش دوست عزیز دلسوزمون
AMD>INTEL که اگر نباشه انجمن بی انجمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Admiral_Hunter در تاریخ 31-08-16 انجام شده است
CPU:intel 5820k
M.B : GIGABYTE X99 UD5 WIFIVGA : Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming
Ram : Crucial Ballistix Sport 16GB _4 x 4GB_DDR4 2400
Cpu Cooler : Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme
Power : cooler master V750 Semi-Modular
Monitor: Samsung SyncMaster 2333SW
Case : Green x8 Raptor
H.D.D:WD Blue 1TB
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست *** هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست***خرم آن نغمه كه مردم بسپارند به یاد
AMD>INTEL (30-08-16), Avajang (31-08-16), DOOM999 (30-08-16), M A H R A D (31-08-16), mohammad- (31-08-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Admiral_Hunter برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام دوست عزیز
ضمن تشکر از شما به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .
موفق و موید باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (01-09-16), AMD>INTEL (31-08-16), lorn (01-09-16), M A H R A D (31-08-16), okh (03-09-16)
سلام به تمامی کاربران سایت شهرسخت افزار
من فقط باید بگم ساپورت اواژنگ توسط مسئولینش در سایت بی نظیره
مادربردی که من کاملا نا امید شده بودم از تعمیر اون توسط نمایندگی که البته برای متوجه شدن ماجرا می تونید به تایپیک
مراجعه نمایید . توسط e-support تا خود کمپانی گیگا بایت بررسی شد و مادربرد من با یک مادربرد نو عوض شد .
پیگیری ایشان در سایت واقعا در هیچ گارانتی من ندیم
ممنونم آواژنگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (03-09-16), Avajang (03-09-16), M A H R A D (03-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks