Shahryar (21-02-16)
با سلام
امروز 15 روز کاری هست که مادربرد من از شیراز به تهران ارسال شده و هنوز هیچ خبری مبنی بر اینکه آیا درست میشه یا خیر به من نرسیده...
مادربردی که فقط 20 دقیقه کار کرد...
Z170x-gaming 5
علت خرابی کج شدن پایه سوکت cpu به گفته کارشناس در شیراز
با تشکر
Shahryar (21-02-16)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط koshan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مورد را امروز به ما اعلام کردید . چون از دفتر شیراز ارسال شده کمی زمان برده . مورد شما رو پیگیری میکنیم .
با تشکر
M A H R A D (22-02-16), mohammad- (23-06-16), Shahryar (21-02-16)
با سلام علی هستم .یه مشکلی برای چیپست سی پی یو مادربورد گیگابایت و بایوسش برام پیش اومد که با راهنمایی های استاد بزرگAMD>INTEL امید آقا که از بچه های پشتیبانی هستند جواب خودم رو گرفتم .البته من پیش از این (قریب به 15 سال) مشتری گیگابایت هستم ولی این پشتیبانی قویی که توسط AMD>INTEL انجام میشه آدم رو به انتخابش مطمئن تر میکنه.و همین شخص پاسخگوی جمع کثیری از مشتریان گیگا میباشد .من نمیدونم چطور ازش تشکر کنم
AMD>INTEL (21-02-16), M A H R A D (22-02-16), mohammad- (23-06-16), Shahryar (21-02-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
AMD>INTEL (22-02-16), DOOM999 (22-02-16), M A H R A D (18-03-16), mohammad- (23-06-16)
|
آریامهر بردیا:
بنده سری جدید مادروبرد گیابایت مخصوص بازی یعنی P85 Gaming 3 رو خریداری کردم؛ مشکلی هنگام نصب ویندوز بصورت UEFI داشتم و اونقدر اینترنت رو جستجو کردم ولی مطلب که ساده و دقیق باشه ندیدم؛
در این انجمن دقیقا مشکل من برای فرد دیگری رخ داده بود و جناب آقای AMD>INTEL وقت گذاشتند و دقیقا ایشون رو راهنمایی کرده بودند؛
بنده نیز بدون پرسش مجدد از راهنمایی های ایشون استفاده کردم و مشکلم 100% حل شد./
AMD>INTEL (18-03-16), Avajang (18-03-16), M A H R A D (18-03-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iran2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
با عرض شادباش و تبریک سال نو و ارزوی موفقت برای دوستان بنده با کمک دوست عزیز AMD>INTEL تونستم مشکل رممو پیدا کنم و از ایشون مراتب سپاسو قدردانیو دارم. با تشکر
AMD>INTEL (22-03-16), DOOM999 (22-03-16), M A H R A D (24-03-16), mohammad- (23-06-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا تشکر . به خاطر ثبت تجربه . امیدوارم رضایت کامل از e-support آواژنگ داشته باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
AMD>INTEL (22-03-16), ho3einsa (23-03-16), M A H R A D (24-03-16), mohammad- (23-06-16)
سلام
با تشکر از استاد امید بابت راهنمایی در تاپیک عظیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید "طریقه روشن کردن اتوماتیک سیستم در بایوس" و همینطور خیلی از بچه های گل انجمن که باعث شد دلیل روشن نکردن بایوس موقع زمان بندی رو متوجه شم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یک سئوال . آیا تمام مادربردها با گزینه Tern Off fast Start-up مشکل دارن یا فقط مادربردای گیگابایت هه؟
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 11-04-16 انجام شده است
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
این مورد اشکال نیست . کسایی که میخوان قابلیت اتو پاور را فعال کنند باید تیک را بردارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Avajang (11-04-16), mohammad- (23-06-16), SajjadKhati (11-04-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks