دوستان فقط مادربرد های سری 8 و 9 که از شروع 93 خریداری شده باشند را میشه ثبت کرد . موضوع فیسبوک و توییتر را هم دارند بررسی میکنند گویا.
در ضمن در نهایت شخص باید جعبه و مادربرد را ببره براشون که این کار تقلب فروشنده ها و نمایندگان را به حداقل میرسونه .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام و علیکم نزدیک به پایان ثبت ایمیل در سایت هست
میخواستم بدونم پس از اتمام زمان تعیین شده از چه طریق اطلاع رسانی برای افراد برنده خواهد شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
|
من الان 655 امتیاز دارم 50 تاش از ثبت مادربرد 15 تا از lلایک کردن و نظر سنجی 590 تاش هم هرچی هم کلاسی و دوست و آشنا داشتم عضو شدن
از طریق وب سایت های مختلف مثل شهر سخت افزار که خواهد بود، ایمیل و شماره تلفن هم راه های دیگه هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
دوستان مسابقه تا 15 مرداد تمدید شده.
سپاس
*MoJtAbA* (23-07-14), AMD>INTEL (23-07-14), morvin2012 (23-07-14), Reza Eshraghi (29-07-14), Shahryar (24-07-14), ViViD (23-07-14)
مسابقه روز پایانی خودش رو سپری می کنه بشتابید که وقت تنگ است و فردا این موقع دیگر فرصتی نمانده است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به دلم زده که برنده میشم :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب الان از دیشب 24 ساعت گذشت و ظاهراً مسابقه به پایان رسیده گرچه سایت باز هست و میشود ایمیل ثبت کرد!!! ولی معلومه خبرهایی هست چون سایت آواژنگ فعلاً بالا نمیاد شاید دارن نفرات برنده رو اعلام میکنند که یکیش خودم هستم به احتمال خیلی کم :دی
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 07-08-14 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
*MoJtAbA* (06-08-14), AMD>INTEL (06-08-14), ehsan1377 (06-08-14), SajjadKhati (06-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks