پاسخ: مسابقه آواژنگ: برنده یک سفر دور اروپا شوید!
دوستان فقط مادربرد های سری 8 و 9 که از شروع 93 خریداری شده باشند را میشه ثبت کرد . موضوع فیسبوک و توییتر را هم دارند بررسی میکنند گویا.
در ضمن در نهایت شخص باید جعبه و مادربرد را ببره براشون که این کار تقلب فروشنده ها و نمایندگان را به حداقل میرسونه .
سلام و علیکم نزدیک به پایان ثبت ایمیل در سایت هست
میخواستم بدونم پس از اتمام زمان تعیین شده از چه طریق اطلاع رسانی برای افراد برنده خواهد شد :give_rose:
من الان 655 امتیاز دارم 50 تاش از ثبت مادربرد 15 تا از lلایک کردن و نظر سنجی 590 تاش هم هرچی هم کلاسی و دوست و آشنا داشتم عضو شدن
نقل قول:
سلام و علیکم نزدیک به پایان ثبت ایمیل در سایت هست
میخواستم بدونم پس از اتمام زمان تعیین شده از چه طریق اطلاع رسانی برای افراد برنده خواهد شد :give_rose:
از طریق وب سایت های مختلف مثل شهر سخت افزار که خواهد بود، ایمیل و شماره تلفن هم راه های دیگه هست.
دوستان مسابقه تا 15 مرداد تمدید شده.
سپاس
مسابقه روز پایانی خودش رو سپری می کنه بشتابید که وقت تنگ است و فردا این موقع دیگر فرصتی نمانده است :Love-ssa~! (1):
من به دلم زده که برنده میشم :دی :1. (27):
خوب الان از دیشب 24 ساعت گذشت و ظاهراً مسابقه به پایان رسیده گرچه سایت باز هست و میشود ایمیل ثبت کرد!!! ولی معلومه خبرهایی هست چون سایت آواژنگ فعلاً بالا نمیاد شاید دارن نفرات برنده رو اعلام میکنند که یکیش خودم هستم به احتمال خیلی کم :دی