یکسری موضوعات سلیقه ای هستن ، هر کسی معیار خودشو داره برای انتخاب مثل سیستم عامل
گوشی در حال حاضر بنده و گوشی قبلی من جفتشون لومیا هستن در مقایسه با دو سیستم عامل مطرح دیگه خیلی قابلیت ها رو کم دارند که یکیش کمبود نرم افزاره که همه جا راجع بهش صحبت میشه (البته مشکل مستقیم سیستم عامل نیست) که البته من اونقدری باهاش مشکل ندارم چیزی که راجع به برنامه ها من رو اذیت میکنه کیفیت اوناس که در بعضی موارد اصلا قابل قیاس با اون دو سیستم عامل نیستند به طور مثال وایبر

این سیستم عامل عملکرد خیلی خوبی داره روی سخت افزار ضعیف که اصلا اندروید به گرد پاش هم نمیرسه
موضوع دیگه ای که راجع به این سیستم عامل دوست دارم آپدیت هاش هست با وجود سخت افزار های متعدد ولی همه سخت افزارها آپدیت های جدید رو دریافت میکنند (خودتون فکرش رو بکنید گوشی قبلی من که تقریبا 2 سال پیش خریدم با 512 mb رم و 8 gb حافظه داخلی به نسخه ویندوز 10 که سال بعد میاد آپدیت میشه - اندروید باید خوابش رو ببینه)
عملکرد مولتی تسکینگ نه به خوبی ios عمل میکنه نه به بدی اندروید که امیدوارم تو ورژن بعد بهتر بشه

به نظرم ویندوز 10 شانس آخر مایکروسافت برای موبایله و البته فکر میکنم شانس خوبی داشته باشه

فقط خواستم یه سری نکته که به ذهنم رسید رو با دوستان مطرح کنم
کاملا باهاتون موافقم ,یکی از دوستام فقط بخاطر اینکه لاین ویندوز فون رو نتونست باهاش کار کنه بجای Lumia 930 رفت iPhone 6 خرید.