منم ویندوزیم
اینم یه اسکرین شات از گوشیم
منم ویندوزیم
اینم یه اسکرین شات از گوشیم
M3RS4D 50062 (30-03-15), Mehrdad.A 88 (30-03-15)
|
|
مدل گوشیتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mustang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لومیا ۸۲۰ سه ساله دارمش آخ نگفته با این که چند بار از دستم افتاده:)
الانم منتظر وین ۱۰ هستم
AMD>INTEL (04-04-15), M3RS4D 50062 (04-04-15), Mehrdad.A 88 (04-04-15)
مبارکتون باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mustang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
820 هم بعد 920 پرچم دار میان رده ولی با کیفیت رده بالا بوده .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mustang2 (05-04-15)
کاربر شهرسختافزار
موبایل های نوکیا تو ایران گارانتی داره ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
M3RS4D 50062 (31-03-15)
بله دارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازار موبایل ایران. همین که وارد میشین سمت چپتون Nokia Care هستش که نمایندگی نوکیا هستش.
AMD>INTEL (31-03-15), Mehrdad.A 88 (31-03-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نمایندگی واقعی ؟ خودتون رفتین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و مایکروسافت هم شامل میشه دیگه ؟
یعنی اگه من لومیا 535 بخرم بعد LCD بسوزه عوض میکنن ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
M3RS4D 50062 (01-04-15)
بله ,اتفاقا یکی دو روز قبل از عید هم رفتم یه Nokia X Dual Sim خریدم به قیمت 290.000 تومن با گارانتی خوده نوکیا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد ماکروسافت هم گوشی های Nokia Lumia رو گارانتی میکنن.
بله ,تعویض میکنن. (اگه هم خواستین برین بهتره که مترو حسن آباد پیاده شین یخورده که خیابون حافظ رو برین بالا بازار موبایل رو میبینین. ولی اگه مترو سعدی پیاده شین باید تا علائدین با اتوبوس برین بعد هم از علائدین خیابون حافظ رو بیاین پایین که اینطوری مسیرتون زیاد تر میشه, بهتره مترو حسن آباد پیاده بشین)
AMD>INTEL (01-04-15), Mehrdad.A 88 (01-04-15)
کاربر شهرسختافزار
من که مشهد هستم متاسفانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونجا محصولات نوکیا یا مایکروسافت رو هم میفروشن ؟ قیمت ها چطوریه ؟
و آیا همه موبایل ها لومیا گارانتی دارن خودشون یا باید به فروشنده بگم گارانتی دار بیاره
M3RS4D 50062 (01-04-15)
گوشی های نوکیا هر کدام نیم کیلو وزن دارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (01-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks