با سلام خدامت تمامی دوستان
با عرضه شدن دموی قابل بازی فیفا 2008 برای کامپیوتر تصمیم گرفتم تا قبل از آمدن نسخه ی اصلی کمی راجع به بازی و تغییرات آن صحبت کنم .
البته اینو بگم که من از طرفداران پروپا قرص سری Pro Evulation Soccer هستم و اصلا فیفا بازی نمیکنم
البته نسخه ی کامپیوتر نسخه ی Next Gen نیست و نباید انتظارات خیلی زیاد از بازی داشت ولی همین تغییرات هم راضی کننده هستن .
گرافیک :
گرافیک بازی نسبت به فیفا 07 تغییر زیادی نکرده ولی خیلی بهتر و روان تر شده . البته تماشاچیان خیلی خوب طراحی نشده اند و همچنین صورت بعضی از بازیکنان زیاد خوب درنیامده مثل آلبرتو گیلاردینو ( جیلاردینو ) به نظر من اصلا شبیه خودش نیست و همچنین رونالدو و رونالدینهو که البته این دوتا نسبتا خوب دراومدند ولی طراحیشان راضی کننده نیست و همچنین داور بازی از نظر طراحیخوب هستند ( البته ظاهرا داور معروفی در دمو وجود نداره ) ولی از لحاظ لباس خیلی بد طراحی شدند . ( لباس داوران اصلا جزییات مثل جیب نداره و جالب اینکه در نسخه ی دمو داوران کچل هم هستند و ریش یکیشون مثل نظیر شنبه هست !!!!! )
و همچنین منو ها خیلی سریع و روان شدند و آدم رو دق مرگ نمیکنند .
در کل گرافیک بازی راضی کننده است ولی بعضی مدل ها هنوز جای کار دارند که امیدواریم در نسخه ی نهایی تکمیل تر و بهتر شوند .
صداگذاری :
بسیار خوب صدای تماشاگران خیلی خوب کارشده و همچنین گزارش بازی نیز هیجان انگیز تر شده .
در کل صداگذاری بازی خیلی خوب و راضی کننده است .
روند بازی :
این همون چیزیه که منو جذب کرد روند بازی بسیار بهتر شده همچنین شوت ها و همچنین هوش مصنوعی بازیکنان . بازیکنان حریف به خوبی کار میکنند و با پرس کردن و درگیر شدن و پوشش دادن عمق دفاع شان به خوبی مانع شما میشوند و شما باید واقعا حرفه ای باشید تا برنده از زمین خارج شوید ( یک اشتباه کوچک شما در کوچینگ تیمتان موجب باخت میشود )
در کل روند بازی به نظر من نقطه ی قوت این نسخه میباشد و بسیار به جذابیت بازی کمک میکند .
نتیجه :
این نسخه با این که هنوز در برخی جهات جای کار داره ولی بسیار جذاب و گیرا ست و میتونه رقیب بسیار سختی برای سری جدید پرو باشه که البته چون دموی قابل بازی پرو 2008 نیومده نمیشه منصفانه قضاوت کرد و این تا رو با هم مقایسه کرد .
در این نسخه تیم های بارسلونا و میلان و منچستر یونایتد و مارسی و بایر مونیخ و یک تیم از مکزیک حضور دارند و ورزشگاه Alianz Arena Munich هم تنها ورزشگاه بازیست .
بسیار خوب اگه از طرغداران سر سخت فیفا هستید و هنوز این بازی رو بازی نکردید پیشنهاد میکنم همین الان دانلود کنید ( با حجم 478مگابایت ) و لذت ببرید . ( البته دموی این بازی در دی وی دی مجله بازی نما شماره جدید هم موجود هست )
منبع فارسی گیم

Bookmarks