K A S R A (03-05-08), Keih@n.G (02-05-08), Overclocker (30-08-08), Quick (02-05-08)
کاربر شهرسختافزار
We decided we'd prefer to return to the tales of the Thousand and One Nights for something more colourful
خب مثل اینکه برای سری جدید میخوان یک داستان جدید و همچنین یک گیم پلی جدید را ارائه بدن بطوریکه گفتن دیگه از قدرتهای زمانی (مثل بازگشت به عقب در زمان) در این سری جدید خبری نیست! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اخبار اینطور اومده که همون تیمی دارن روی این بازی کار میکنن که روی سری sands of time کار کردن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در داستان جدید prine سعی خواهد کرد تا دنیا را از یک نابودی شیطانی نجات که خودش ایجاد کرد بود نجات بده و خودشو از یک دزد به جایگاه یک پرنس واقعی برسونه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از سری قبلی این بازی زیبا خیلی لذت بردم امیدوارم در این سری هم اون زیبایی تکرار بشه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
K A S R A (03-05-08), Keih@n.G (02-05-08), Overclocker (30-08-08), Quick (02-05-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
یه سری عکس به اسم این بازی جدید پیدا کردم به نظرم جالب اومد:
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Merlin360 (31-08-08), Overclocker (30-08-08), Quick (02-05-08)
بازی خیلی قشنگی بود گر چه هیچ کدوم از قسمت هاش رو بیش از 1 ساعت بازی نکردم! کلا به دلم ننشست.....
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
کاربر شهرسختافزار
این سری اصلا شبیه سری قبلی نخواهد بود ضمن اینکه بازگرداندن زمان قطعا در این سری وجود نخواهد داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه کاراکتر به نام الیکا در این سری اضافه میشه که به شما در طول مراحل مختلف و در حل معماهای بازی کمک میکنه! (کاراکتر الیکا خانم تشریف دارن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
منبع خبر
با تشکر
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Labyrinth (31-05-08), Overclocker (30-08-08), Quick (30-05-08)
من بیشتر دلم می خواد Assassin's Creed 2 زودتر بیاد!
ببینم این عکس ها مال خود بازی هستند که اعتمادی بهشون نیست؟
یعنی کلا بازی تغییر کرده؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
SSA Super V.I.P
من Prince Of Persia رو به Assassin's Creed ترجیح میدم .
ولی این نسخه هم خیلی عالی در اومدها .
باید چیز جالبی باشه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
کاربر شهرسختافزار
این عکسا رو من تو یه فروم خارجی پیدا کردم بنابراین نمیدونم که آیا قابل اعتماد هستن یا نه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد AC2 منم منتظرشم! خیلی باحاله بازیش ضمن اینکه داستانش در قسمت اول رو هوا موند!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد POP هم طبق اخبار منتشر شده این بازی کلا با سه گانه قبلی (هم از نظر داستان و هم از نظر گیم پلی) متفاوت خواهد بود. سازنده ها قول یک بازی فوق العاده را دادن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Labyrinth (31-05-08), Overclocker (30-08-08), Quick (30-05-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من یه تریلر از این بازی دارم که دیدنش خالی از لطف نیست.
اینم لینکش
منبع:راستش یادم نیست از کجا دانلود کردم
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
Overclocker (30-08-08), PCminister (31-08-08), Quick (30-08-08)
کاربر شهرسختافزار
معمولا این طور بازی ها بعد از چند ساعت بازی کردن جالب میشوندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم همین طور بودم ولی از روی بیکاری نشتم و بازی کردم و وقتی رفتم جلو تر دیدم نبابا خیلی باحاله گرچه هیچ کدوم را تا آخر نتونستم برم ولی تا همون 80 یا 90% ای که رفتم خیلی حال کردم باحاش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک کار های عجیب و قریبی باید انجام بدی که مغز انسان Disconnect میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (31-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks