خب ببخشید که دیر جواب میدم همونطور که گفتم اسباب کشی داشتم و دسترسی به نت مقدور نبود...
اول از همه Kingseeker Frampt یه مار غول آسا هست که وقتی دو تا زنگ هارو می زنی از وسط کمپی که هستی میاد بیرون "اون ها رو از بین برده بودی" یعنی چی xD.تهش با اون ماره تا اونجا که یادمه میتونی دعوا کنی بعدش خودت تکی اون مسیر تا در Gwyn رو بپری پایین و اینا.تو کتابخونه ام Gwyn نیستش Gwyn ته بازی هست.وسط بازی فقط میشه دخترش Gwynette رو دید(همون ملکه گنده ای که میگی گرچه شاهزاده خانم هست مثلا xD که اونم اگه درست یادم باشه واقعی نیست یعنی اون دختره در حقیقت یه جادو و illusion توسط پسر Gwyn هست) با پسر Gwyn که Boss مخفی هست.Boss کتابخونه رو الان یادم نیست کی بود دقیقا اما تو راهنماها google کنی هست کافیه تو google بزنی dark souls Archive guide اگه البته هنوز دنبالشی.اگرم نتونستی بگو اون موقع خودم نگاه می کنم تا یادم بیاد بهت قشنگ توضیح بدم.فکر کنم بعد از کتابخونه ام Seath the Scaleless رو میرفتی سراغش اگه درست یادم باشه...حالا اگه حوصله کنم تا قبل از عرضه نسخه 2 شاید راهنمای فارسی واسه نسخه یک بنویسم شاید الانشم کسی نوشته بشه راهنما فارسی براش.
تهشم با Gwyn می جنگی میتونی جای اون قدرت رو به دست بگیری یا خودتو فدا کنی تا دوران تاریکی تموم شه

Bookmarks