سازندگان بازی زمان عرضه نسخه دوم بازی Dark Souls رو اعلام کردند و این بازی در مارس 2014 عرضه خواهد شد.سری بازی های Dark Souls الهام گرفته شده از بازی Demon Souls هستند و همان فرمول را ادامه می دهند.نسخه اول بازی در سال 2011 عرضه شد و سال 2011 سال بسیار خوبی برای بازی های سبک RPG بود و اکنون با گذشتن چند سال اکثر نام های بزرگ اون سال در حال عرضه نسخه های جدیدشون هستند همانند Dragon Age و Witcher و مشتاقانه منتظر E3 هستیم تا ببینیم هر کدام چه برای ارائه دارند.
|
من نسخه یکش رو با دو پروفایل بازی کردم، پروفایل اول رو خودم بازی کردم نتونستم به انتها برسونم(آخراش کشف نمیکردم چیکاری باید بکنم-بازی مشکل داشت) و پروفایل دوم رو با ترینر ولی باز بعد چند کیلوساعت بازی موفق نشدم آخر بازی رو ببینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر کسی دیده برای مام تعریف کنه
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
Shahryar (06-06-13)
من نسخه اول رو تموم کردم مشکلت چی بوده؟ (البته الان اسباب کشی دارم احتمالا دیر برسم جوابت رو بدم واسه همون اگه سوال داشتی یکم باید منتظر بمونی تا خونه جدید برسم و اونجا اینترنتش ردیف بشه تا جواب بدم!).Dark Souls صبر و امتجان می خواد چون دست بازیکن رو نمی گیره تو بازی خودت باید همه چیو کشف کنی(که متاسفانه حتی توی داستان تعریف کردن هم اینطوری هست)در کل هم اول باید دو تا زنگ هست به صدا در بیاری تا Kingseeker Frampt بیاد بعد Lord Soul هارو جمع کنی و بری به جنگه Gwyn.بازیکنای PC هم از اول کار Prepare to Die Edition هستن و محتویات Artorias of the Abyss رو زودتر بهش دسترسی داشتند(البته در عوض کنسول بازها به خود بازی زودتر دسترسی داشتند...)
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 07-06-13 انجام شده است
Kingseeker Frampt هارو از بین برده بودم ولی تاجایی که یادم هست Gwyn (توی کتاب خونه؟!) رو هرچی میزدم تموم نمیکرد حتی با ترینر و مشکلم فقط این بود
حتی پیش اون شاهزاده/ملکه بزرگه هم رسیدم و تراول میون فریم هارم گرفته بودم باکلی soul ولی غول داخل کتاب خونه از بین نمیرفت تابعد کشف کنم کجا بایست میرفتم
من اولین بازی RPGم بود ولی باید بگم عالی بود!
حالا آخر داستان چی شد بالخره؟؟
انشاا.. نسخه دوم
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
خب ببخشید که دیر جواب میدم همونطور که گفتم اسباب کشی داشتم و دسترسی به نت مقدور نبود...
اول از همه Kingseeker Frampt یه مار غول آسا هست که وقتی دو تا زنگ هارو می زنی از وسط کمپی که هستی میاد بیرون "اون ها رو از بین برده بودی" یعنی چی xD.تهش با اون ماره تا اونجا که یادمه میتونی دعوا کنی بعدش خودت تکی اون مسیر تا در Gwyn رو بپری پایین و اینا.تو کتابخونه ام Gwyn نیستش Gwyn ته بازی هست.وسط بازی فقط میشه دخترش Gwynette رو دید(همون ملکه گنده ای که میگی گرچه شاهزاده خانم هست مثلا xD که اونم اگه درست یادم باشه واقعی نیست یعنی اون دختره در حقیقت یه جادو و illusion توسط پسر Gwyn هست) با پسر Gwyn که Boss مخفی هست.Boss کتابخونه رو الان یادم نیست کی بود دقیقا اما تو راهنماها google کنی هست کافیه تو google بزنی dark souls Archive guide اگه البته هنوز دنبالشی.اگرم نتونستی بگو اون موقع خودم نگاه می کنم تا یادم بیاد بهت قشنگ توضیح بدم.فکر کنم بعد از کتابخونه ام Seath the Scaleless رو میرفتی سراغش اگه درست یادم باشه...حالا اگه حوصله کنم تا قبل از عرضه نسخه 2 شاید راهنمای فارسی واسه نسخه یک بنویسم شاید الانشم کسی نوشته بشه راهنما فارسی براش.
تهشم با Gwyn می جنگی میتونی جای اون قدرت رو به دست بگیری یا خودتو فدا کنی تا دوران تاریکی تموم شه
آخرین ویرایش توسط amigames در تاریخ 28-06-13 انجام شده است
M A H R A D (28-06-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks