Microsoft Game Studios و آقای فیل اسپنسر (Phil Spencer) همیشه دوست داشته است تا بازی های خوبی را بر روی کنسول XBOX ONE ببیند؛ ایشان اخیرا در توییتر خود اعلام کرده اند که دوست دارند چه بازی هایی را بر روی این کنسول نسل هشتمی ملاحظه کنند:
آیا تا به حال به بازی No Man’s Sky فکر کرده اید؟ شاید دقیقا در این سبک نباشد ولی چیز خوبی بر روی XBOX LIVE (XBL) خواهد بود.
زمانی که یکی از هواداران از ایشان پرسید که چه سبک بازی هایی بیش تر بر روی این کنسول منتشر خواهند شد، آقای اسپنسر این گونه پاسخ دادند:
من طرف دار بازی های پلتفرمرو بازی های خوب داستان محور و ماجرایی هستم!من قصد دارم تا در بازی معرفی نشده مان داستان خوبی داشته باشیم. به عنوان مثال، بازی RYSE: Son Of Rome داستان خوبی داشت.عنوان Diablo III بر روی XBOX ONE خوب بود و فروش خوبی هم داشت؛
اگر با دقت به صحبت های ایشان دقت کرده باشید می بینید که گفته اند Diablo III بر روی XBOX ONE خوب بوده است! شاید منظورشان XBOX 360 بوده است! شاید هم یک اشتباه بوده است!
پس از این صحبت ها، شخصی از ایشان پرسید که آیا صحبت های ایشان تأییدیه ی Diablo III برای XBOX ONE است؟
نه توسط من، این موضوع به انتخاب Blizzard و وابسته به برنامه ی آن هاست.
پس از این اتفاق، ایشان اعتراف کردند که منظورشان XBOX 360 بوده است و دلیل این که نوشته اند XBOX ONE هم این بوده است که در حال تایپ سریع بوده اند! ولی، ایشان در ادامه این گونه گفتند:
Diablo III بر روی XBOX ONE آن قدر هم غیر ممکن نیست. من یادم است که این بازی مدت ها پیش برای XBOX ONE تأیید شد!
باید صبر کنیم تا ببینیم که این فقط یک اشتباه تایپی بوده است یا…