بله عزیز یکی بود بجز خلاصه ای در مورد خود MGS V که جز خبر نبود و همه پست های خبری برای طولانی تر شدن اون رو قرار میدن و قبلا به صورت خبری هم به احتمال ذکر شده. اگر می خواهید پست خودم رو حذف می کنم. نیت عدم تکرار هست و چون پست شما دیرتر بود حذفش کردم دلیل دیگه ای نداره. ممنونم که حواستون هست. همچنین توی هیچ کدوم از پست ها تاریخ انتشاری ذکر نشده(مگر این که منظورتون نامعلوم بودن تاریخ باشه!) چون اعلام نشده به صورت دقیق حدودی به صورت حدسی مثل این که نیمه اول 2015 هست.نقل قول:
این پست شماست
"لحظاتی پیش کنفرانس مطبوعاتی عنوان Metal Gear Solid V آغاز شده است و هیدو کوجیما در آن شروع به گفت و گو کرده است. درست ثانیه هایی پیش وی رسما نسخه ی PC عنوان Metal Gear Solid V : The Phantom Pain تایید کرد و اعلام کرد که این عنوان از طریق استیم در دسترس خواهد بود.
مسلما این خبر تا کنون بهترین خبری است که از Gamescom امسال منتشر شده است و اکنون موجی از خوشحالی در میان PC داران به وجود آمده است زیرا آن ها می توانند یک شاهکار را تجربه کنند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در Metal Gear Solid V : The Phantom Pain حدود ۹ سال از وقایع Ground Zeroes گذشته است و Snake در این ۹ سال در کما به سر می برده است. حال او به هوش آمده و سعی دارد انتقام خود را از کسانی که او را به این وضع درآوردند بگیرد. این بازی در سبک اکشن ماجراجویی-مخفی کاری می باشد، توسط استودیوی اختصاصی Kojima ، یعنی Kojima Productions در حال ساخت است و وظیفه ی نشر آن را Konami بر عهده دارد. این بازی از موتور قدرتمند Fox Engine بهره می برد و قرار است تاریخی نامعلومی برای X360 , PS3 , PS4 , Xbox one خواهد آمد. نسخه PC هم بعد از انتشار نسخه های کنسولی، عرضه می شود.
منبع: گیمفا"
تنها خبر جدید در پستتون عرضه شدنش برای PC بود که اعلام شده. همچنین اینکه نسخه PC با کنسول عرضه نمیشه یا میشه هم مطمئن نیستم رسما اعلام شده باشه. (در مورد Phantom Pain منظورم هست نه Ground Zeroes که از قبل برای کنسول منتشر شده)