نسخه دموی Castlevania: Lords of Shadows 2 برای PC عرضه شد.نسخه دوم بازی بر روی استیم با تخفیف همراه هست.(نسخه اول هم تا چندی پیش با تخفیف برای مدت زمانی محدود عرضه می شد).این بازی در 25 ام فوریه 2014 عرضه می گردد.
Printable View
نسخه دموی Castlevania: Lords of Shadows 2 برای PC عرضه شد.نسخه دوم بازی بر روی استیم با تخفیف همراه هست.(نسخه اول هم تا چندی پیش با تخفیف برای مدت زمانی محدود عرضه می شد).این بازی در 25 ام فوریه 2014 عرضه می گردد.
بازی Lord of the Fallen اولین ویدئوی گیم پلی اش را عرضه کرد و در آن شخصیت اصلی بازی به سراغ نبرد با اولین Lord می رود.بازی ترکیبی از Dark Souls,Darksiders و Zelda است.
تا 14 ام فوریه می توانید شانس خود را برای شرکت در بتای بازی titanfall در صورت علاقه امتحان کنید و از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] استفاده کنید.بتا در 14 ام فوریه با دو نقشه و سه حالت بازی شروع می شود.
تریلری جدید از عنوان Thief منتشر شده است که در ادامه می توانید آن را دانلود نمایید.Thief در تاریخ ۲۵ فوریه برای PC , Xbox One , Xbox 360 , PS3, PS4 منتشر خواهد شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تریلری جدید از عنوان انحصاری Deep Down منتشر شده است که شما می توانید آن را در ادامه دانلود نمایید.
این عنوان که در سبک نقش آفرینی می باشد، توسط Capcom Online Games و SCE Japan Studio در حال ساخت است و وظیفه نشر آن را Capcom بر عهده دارد و از موتور گرافیکی Panta Rhei بهره می برد. این بازی برای اولین بار در مراسم فوریه ی سونی به نمایش گذاشته شد.
Deep Down در سال جاری به صورت انحصاری و رایگان برای PS4 عرضه خواهد شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تریلر به زبان ایتالیایی است
سرانجام پس از مدتها انتظار،اولین تریلر رسمی از عنوان Evolve که به نظر یک عنوان کاملا جدید به نظر می رسد منتشر شد که شما میتوانید در ادامه این تریلر را دانلود کنید.. Evolve یک بازی co-op چهار نفره می باشد که شما باید با دوستان خود به شکار هیولاهای غول آسا و مختلف بروید.نکته ی جالب در رابطه با این بازی این می باشد که از طرفی دیگر کنترل هیولاها را نیز در بازی بازیکنان دیگری بر عهده می گیرند.
این بازی توسط سازندگان عنوان تحسین شده ی Left 4 Dead یعنی استودیوی Turtle Rock با موتور قدرتمند Cry Engine در حال ساخت می باشد و بنابر گفته ی سازندگان قرار است انقلابی را در بازی های چند نفره به وجود بیاورد.
این بازی در پاییز امسال برای پلتفرم های Pc,Ps4 و Xbox One منتشر خواهد شد.
بازی Pillars of Eternity که قرار بود در بهار 2014 عرضه شود طبق گزارش قبلی ناشر به عقب افتاد و حال اعلام شد که این بازی در زمستان 2014 عرضه می گردد.
طی کنفرانس مالی شرکت یوبیسافت در روز گذشته این شرکت تایید کرده که آنها برنامه ریزی کرده اند تا بزودی از دو عنوان جدید خود رونمایی کنند. شرکت یوبیسافت دراینباره این چنین می گوید:
دو بازی وجود دارد که هنوز اعلام نشده و ما بزودی آنها را اعلام خواهیم کرد.همچنین علاوه براین طی کنفرانس روز گذشته آنها اعلام کرده اند که بین آپریل ۲۰۱۴ تا مارس ۲۰۱۵ پنج عنوان بزرگ ازجمله The Crew, Watch DogsوJust Dance را منتشر خواهند کرد. باتوجه به صحبت یوبیسافت مبنی بر اینکه دو عنوان اعلام نشده ای دارند، به احتمال بسیار یکی از آنها Assassin’s Creed 5 خواهد بود که اخیرا شرکت یوبیسافت اشاره ای به اینکه Assassin’s Creed 5 می تواند در فئودال ژاپن باشد خواهد بود.
پس از منتشر شدن اولین تریلر رسمی از عنوان Evolve،حال تریلری دیگر از این عنوان منتشر شده که بخش هایی از گیم پلی بسیار زیبای بازی را نشان می دهد که در قسمت پایین می توانید این تریلر را دانلود و مشاهده نمایید.
در این تریلر که بخش هایی از گیم پلی بازی به همراه محیط زیبای آن را نشان می دهد می توانید گروه انسان ها را در برابر هیولاها که برای شکار آنها رفته اند مشاهده نمایید.نکته ی جالب دراین تریلر تنوع بالای سلاح ها و گرافیک بازی می باشد.اگر دقت داشته باشید می توانید مشاهده نمایید زمانی که به هر قسمت بدن هیولاها تیر اصابت می کند همان قسمت خونی و تخریب می شود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به تازگی چند لیست شغلی از شعبه انگلستان شرکت راکستار به بیرون درز کرده است که یکی از آنها نیاز به برنامه نویس مسلط به طرح های فیزیکی نسل فعلی دارد. همچنین در این لیست شغلی به دو کنسول PS4,XBOX ONE نیزبه صورت ناآشکاری اشاره کرده که می گوید:
رمزگذاربرای کمک به جلوبردن فن آوری درزمینه قطعات، ضربات، پارچه ها و … آماده است زیرا دنیایی پویا می باشد.آنها همچنین درجایی دیگر به ذکر نیاز به برنامه نویس در زمینه گرافیک پرداختند که این چنین می گوید:
کمک به ما جهت استفاده از قابلیت های موتورگرافیکی بازی در ساخت تصاویری هیجان انگیز برای عنوان بزرگ بعدی راکستار.لازم به ذکر است که استودیو انگلستان راکستار در ساخت عناوین Bully, Max Payne 3, GTA V همکاری داشته است. همچنین در روزهای گذشته شایعه شده که نسخه جدیدی از Bully در دست ساخت بوده که استودیو انگلستان راکستار برای توسعه این عنوان باتوجه به همکاری در ساخت نسخه قبلی مناسب خواهد بود. در هرصورت مشخص نیست این بازی چیست ، باید منتظر معرفی بازی در آینده باشیم.