خب نمیدونم دوستان میدونن یا نه اما این بازی الآن در بازار تهران موجود هست و میتونن تهیه کنن
در ضمن این بازی با کارت گرافیک 8600gts و دوگیگ رم بسیار عالی بالا اومد و اجرا شد
عضو VIP شهر سختافزار
خب نمیدونم دوستان میدونن یا نه اما این بازی الآن در بازار تهران موجود هست و میتونن تهیه کنن
در ضمن این بازی با کارت گرافیک 8600gts و دوگیگ رم بسیار عالی بالا اومد و اجرا شد
Trance (16-11-07)
|
|
روی very high تا حالا امتحان کردی تا ببینی افت فریم داری یا نه؟روی ویستا تست کردی یا xp ؟گرافیک بازی و فیزیک اون چطوره؟با سپاس.
عضو VIP شهر سختافزار
بله تمام تنظیمات رو که روی High میزارم بازی یه مقدار (20درصد) کند میشه یعنی طوری نیست که نشه ادامه داد اما یه مقدار کند میشه و نمیدونم که مربوط به کدومیک از تنظیمات هست (چون زیاد اهل بازی نیستم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی ویندوز XP امتحان کردم
گرافیک بازی هم بسیار بالا و عالی هست و از بابت گرافیک فکر نمیکنم بازی باشه که تا این حد بالا باشه
اما از لحاظ سبک و نوع بازی به نظر من COD 4 از این خیلی بهتره (نظر شخصی)
تو این بازی روی گرافیک خیلی کار شده اما COD 4 هم از بابت گرافیک شاید 10درصد از این بازی کمتر باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Trance (16-11-07)
این بازی خیلی بهم ضد حال زد چون با سیستمی که دارم و با اینکه تنظیمات رو در حداقل گذاشته بودم باز درست حسابی واسه من نشون داده نمیشه و هیچی تو تصویر معلوم نیست
C U L8R
مگه سیستم شما چی؟گرافیک.رم و کارت گرافیک شما حتما کم میاره؟چون این بازی یک سیستم قوی می خواد تا بتونه تمامی جزیئات بازی رو رندر کنه.اگه هم روی low یا meduim یا حتی high هم بزاری جزئیات بصورت کامل به خصوص نور پردازی و تکسچور ها بازی جالب نیست .باید روی ویستا نصب بشه و گزینه very high رو اتنخاب کنی انوقت بازی کامل متفاوت می شه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه سیستم شما چی؟گرافیک.رم و کارت گرافیک شما حتما کم میاره؟چون این بازی یک سیستم قوی می خواد تا بتونه تمامی جزیئات بازی رو رندر کنه.اگه هم روی low یا meduim یا حتی high هم بزاری جزئیات بصورت کامل به خصوص نور پردازی و تکسچور ها بازی جالب نیست .باید روی ویستا نصب بشه و گزینه very high رو اتنخاب کنی انوقت بازی کامل متفاوت می شه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks