من هم همین مشکل رو دارم !

یکی میگفت روی Xp Sp3 اجرا میشه !!! البته خودم هنوز نتونستم تست کنم .

خودم روی 2 تا سیستم با یک ویندوز ( هر دو سیستم دیسک ویندوزشون یکی بود ) نصب کردم و اجرا کردم ولی روی یکی تونستم برم تو بازی ولی اون یکی نتونستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

روی سیستم خودم ویندوز ویستا سرویس پک 1 و 64 بیت هم نتونستم برم داخل بازی !

شما اگر براتون مقدوره روی سویس پک 3 XP امتحان کن ببین اگر اجرا میشه ما هم بریم تست کنیم چون برای من مقدور نیست که ویندوز عوض کنم !

یا روی ویندوز 7 تست کن ! اگر نداری ویندوز 7 رو از Destiny بخر ( تاپیکش هم هست ) .

و من به زودی روی ویندوز 7 تستش میکنم .

و سایت های خارجی هم که بنچ مارک ازش گرفته بودن DX9 بود این احتمال هست که روی XP Sp3 حتما اجرا بشه !

اخه بدبختی اینه که منم نمی تونم ویندوزم رو عوض کنم..ویستام آپدیته...اگه عوض کنم باید دیوانه بشم!!!فکر کنم باید از خیرش بگذرم...این ویستا هم یعضی وقتا ازار می ده ها...این 7 رو زودتر فاینال کنن...من نمی خوام به XP برگردم...خوب اون DX9 رو که نصب می کنه...چرا مشکل باید داشته باشه باز؟؟؟زدن باید اجرا شه که...آخه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید