ببینم با اینکه شما میگید بازی باحال دیگه باسه پی سی نمیاد چرا با اینحساب کارتهای گرافیک بسیار قدرتمند و گران تولید میشن؟
چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟ نمونه بارزش 8800GTX Ultra که قیمتش تو عصر ارتباط زده بود 900 هزار تومن یعنی پول دوتا XBOX
ببینم با اینکه شما میگید بازی باحال دیگه باسه پی سی نمیاد چرا با اینحساب کارتهای گرافیک بسیار قدرتمند و گران تولید میشن؟
چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟ نمونه بارزش 8800GTX Ultra که قیمتش تو عصر ارتباط زده بود 900 هزار تومن یعنی پول دوتا XBOX
|
|
من نگفتم نمیاد من میگم باحال کم میاد شما GTAIV رو روی پی سی نمیبینید!
در ضمن منظور من انحصاری روی پی سی بود یعنی فقط روی پی سی....
بعدش شما میری سیستم 2 میلیون میبندی تا Call4 رو راحت بازی کنی یا 500 تومن میدی یه ایکس باکس میخری؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Trance (03-11-07)
عضویت شما رو دراین سایت تبریک می گم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نقد خوبی بود.حالا چرا توی ps3 می شه روانتر و با گرافیک بالاتر بازی کرد؟این بازی یک مقدار باگ داشت که فکر کنم هنوز دارن روش کار میکنند.برای چه کنسول های رییلز می شه؟برای pc هم می اید.
Quick (30-09-07)
فقط:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Xbox360
PS3
PC
خیلی نامردیه ما ایکس باکس بازا باید با گرافیک پایین تر بازی کنیم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یوبی سافت هم پارتی بازه ها رو پی اس 3 بهتر میده!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
در هيچ منبع رسمي منتشر نشده كه نسخهي ps3 بهتر هست. تازه نسخه 360 بازي از هوش مصنوعي و گرافيك بهتري برخورداره. چون خود يوبي سافت اعلام كرد براي ساخت هوش مصنوعي اين بازي روي پي 3 دچار مشكل شده و بازي سه ماه بعد از انتشار 360 براي ps3 مياد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (30-09-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks