نرم افزار سکوریتی رایگان زیادهست یکیش همین Microsoft Security که خیلیم خوب کارمیکنه آپدیتش بدون نیاز به کدهست وکم حجمه
بزرگوار شما ظاهرآ چند سالی خواب بودی هنوز خبر های جاسوسی سرویس های امنیتی که توسط ادوارد اسنودن افشا شد ادامه داره ... لیست مشتریاشون رو به کسی نمیدن جناب ! البته از آنگل مرکل صدر اعظم آلمان که بزرگتر نداریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند کلمه انگلیسی جستجو کنید کلی منبع براتون باز میشه ... نقل همه ی خبر رسانی هاست
اینی که گفتم kasper به این دلیل بود که این نرم افزار روسی هست ... نرم افزار رایگان هم بلاخره تامین هزینه داره که خب نمیشه بهش اطمینان کرد ...
این نوشته های من هم "اظهار نظر " نیست توصیه امنیتی هست
هر وقت تو یه سایت ایرانی پست میزاری آخرش مثل ... پشیمون میشی
|
دور از جون دوست عزیز، شاید از طرز نگارش و مخصوصاً قسمت آخر نوشته من فکر کردید که لحن منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تند و یکجانبه است ولی باور کنید اینطور نیست، در مورد لیست مشتریان شرکتهای آنتی ویروس، گاهی
اوقات در سایتها و تبلیغات این شرکتها نام یکسری از مشتریان معروف با کسب اجازه از اونها ذکر میشه
اسنودن هم فقط بازیچه سیاست روسها شده و هر چی جلوش میگذارن میخونه و اطلاعات زیادی نداره
و برای اینکه دست سازمانهای اطلاعاتی آمریکا بهش نرسه و بتونه توی روسیه بمونه، به گفتن هر چیزی
که مقامات روسیه بهش میگن، تن داده و در این موارد نمیشه دروغ رو از راست تشخیص داد.
آخرین ویرایش توسط Cyberlife در تاریخ 16-08-14 انجام شده است
AMD>INTEL (16-08-14)
دوستانی که علاقه به بررسی عملکرد اینترنت سکوریتی های مختلف دارند این بررسی رو حتما بخونند
The Best Security Suites for 2014 | PCMag.com
Cyberlife (16-08-14), Morteza.m1371 (16-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks