خوب بچه ها 5 رز دیگه این بازی میاد و من هم شک دارم روی PC بیاد ولی میتونید امضا جمع کنید واسه Rockstar تا شاید واسه پیسی بزنه موافقید؟ (مثل همین امضاهای خلیج فارس و فیلم 300 و...)
GTAIV معلوم نیست چونکه کپی رایت PC خیلی بدشده و بخواطر همین هم است که بازی های زیادی برای رد شده و بخواطر همین ماکروسافت می خواهد PC مثل کنسولها اوتوران و با دیسک بالا بیاید شاید مثل GTA قبلی 6 ماه بعد بیایدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
خوب بچه ها 5 رز دیگه این بازی میاد و من هم شک دارم روی PC بیاد ولی میتونید امضا جمع کنید واسه Rockstar تا شاید واسه پیسی بزنه موافقید؟ (مثل همین امضاهای خلیج فارس و فیلم 300 و...)
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
mohammad amin (24-04-08)
|
فکر خوبیه اگه rockstar اینطوری نکنه : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
پایه اید این کار رو بکنیم؟ این سایته چی بود که توش امضا جمع میکردن؟! به خارجی ها هم بگیم میان رای میدن ها!!!!
به نظر من 75 دصد احتمال آمدنش هست البته میشد 100 درصد هم زد ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من یکی از طرفدارانش نیستم و اگر هم بیاد بازی نمیکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کی انگلیسیش بهتره؟ هی کی انگلیسیش خوبه یه متن خفت خطاب به راک استار بنویسه!! : http://www.petitiononline.com/
جون شما راه نداره ... واسه Pc نمیزنه..... عمرا ... 500 سال سیاه .....
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
درسته نسخه های Liberty City و Vice city stories رو هم واسه پی سی نزد Rockstar با پیسی خداحافظی کرده!!!
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میلاد حرف زدیا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Vicecity stories رو برا PC ریلیز نکرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه جوریه که من بازی کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ریلیز کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (vice city stories ) رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطور بازی کردی در صورتی که فقط روی پس اس پی و پی اس 2 بوده؟! حتما تبدیل پی اس 2 رو بازی کردی چون خود Rockstar اون رو ریلیز نکرده!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks