GTAIV معلوم نیست چونکه کپی رایت PC خیلی بدشده و بخواطر همین هم است که بازی های زیادی برای رد شده و بخواطر همین ماکروسافت می خواهد PC مثل کنسولها اوتوران و با دیسک بالا بیاید شاید مثل GTA قبلی 6 ماه بعد بیاید:cool:
Printable View
GTAIV معلوم نیست چونکه کپی رایت PC خیلی بدشده و بخواطر همین هم است که بازی های زیادی برای رد شده و بخواطر همین ماکروسافت می خواهد PC مثل کنسولها اوتوران و با دیسک بالا بیاید شاید مثل GTA قبلی 6 ماه بعد بیاید:cool:
خوب بچه ها 5 رز دیگه این بازی میاد و من هم شک دارم روی PC بیاد ولی میتونید امضا جمع کنید واسه Rockstar تا شاید واسه پیسی بزنه موافقید؟ (مثل همین امضاهای خلیج فارس و فیلم 300 و...)
فکر خوبیه اگه rockstar اینطوری نکنه : :great:
پایه اید این کار رو بکنیم؟ این سایته چی بود که توش امضا جمع میکردن؟! به خارجی ها هم بگیم میان رای میدن ها!!!!
به نظر من 75 دصد احتمال آمدنش هست البته میشد 100 درصد هم زد ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه :1. (38):
البته من یکی از طرفدارانش نیستم و اگر هم بیاد بازی نمیکنم :wink:
کی انگلیسیش بهتره؟ هی کی انگلیسیش خوبه یه متن خفت خطاب به راک استار بنویسه!! : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جون شما راه نداره ... واسه Pc نمیزنه..... عمرا ... 500 سال سیاه .....
درسته نسخه های Liberty City و Vice city stories رو هم واسه پی سی نزد Rockstar با پیسی خداحافظی کرده!!!
:1. (2)::1. (27):میلاد حرف زدیا :1. (27)::1. (2):نقل قول:
Vicecity stories رو برا PC ریلیز نکرد :1. (27):
چه جوریه که من بازی کردم :1. (38):
ریلیز کرده :yes:(vice city stories ) رو :yes:
چطور بازی کردی در صورتی که فقط روی پس اس پی و پی اس 2 بوده؟! حتما تبدیل پی اس 2 رو بازی کردی چون خود Rockstar اون رو ریلیز نکرده!!!