میلاد راست میگه ..... vice city stories واسه PC نیومد........ من رو PS2 بازی کردم...
Printable View
میلاد راست میگه ..... vice city stories واسه PC نیومد........ من رو PS2 بازی کردم...
به نظر من که احتمال زیاد واسه PC میاد .... چون قطعا این نسخه برای PC پرفروش تر از کنسولها خواهد بود.
بدروود
Vice City Stories و Liberty City Stories برای PC نیمد ولی احتمال اومدن GTA IV برای PC فوق العاده زیاده .
سیاست Rockstar هست که اول برای کنسول بده و بعد برای PC .
تنها مشکل Rockstar نبودن کپی راست خوب روی پس سی هست و من فکر نکنم هیچ وقت این موضوع کپی رایت درست بشه....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
WTF!
این عکسی که میلاد جان گذاشتند مربوط به یه مجله ی مالزیایی هست ، که روش نوشته GTA IV به زودی و زودتر از اونی که ما فکرشو می کنیم برای PC منتشر میشه !
شایعه ی خوبی برای همه ی ما هست !
من می گم 50 درصد احتمال داره ولی بازی کردن رو کنسول حالش بیشتره
اگه واسه پی سی نیاد واقعا ضد حاله چون جی تی ای بهترین بازی تمام تاریخه همونطوری که پر فروشترین سرگرمیه تاریخ شد
احتمالش زیاده بیاد ولی نه به این زودی
دوستان پی سی باز ... نمیخوام نا امید بشید ... اما توی یه مصاحبه از طرف ign که با rockstar انجام داده بود گفته شده بود این بازی به هیچ وجه برای PC نخواهد آمد .... این تصویری که میلاد جان هم گذاشته همونطور که میدونید غیر رسمیه و زیاد امیدی بهش نیست...
البته شاید راک ستار میخواد سوپرایز کنه ..... :cool:در هر صورت امیدوارم اینطور باشه!