Mehdi_Full (31-12-07), Quick (30-01-08), SINA (31-12-07)
Call of Duty 4 : Modern Warfare
Crysis
SSA Super V.I.P
سلام دوستان .
GameSpot مانند هر سال نظر سنجی بسیار بزرگ خودشو داره انجام میده و شما هم میتونید به سایتش برید و رای بدید .
بازی هایی که در این نظر سنجی خیلی به چشم میان COD4 هست و Crysis .
COD4 بر خلاف نظر خیلی ها تونسته در آستانه ی انتخاب شدن به عنوان بهترین بازی سال 2007 قرار بگیره !
چرا که در قسمت Shooter با اختلاف کمی از Crysis فعلا اوله .
در قسمتهای Multiplayer و XBOX360 و PS3 هم با اختلاف قابل توجهی که داره احتمال بسیار زیاد اول خواهد شد .
دوستان خواهشا به COD4 رای بدید .
واقعا لایق عنوان Game of the year هست این بازی .
گرچه Crysis هم خیلی عالی عمل کرده ولی Call Of Duty 4 به نظر من خیلی سرتره .
اگر میخواید همه چی رو کامل ببینید برید اینجا :
کد:http://www.gamespot.com/best-of/?tag=header;sponsored
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Mehdi_Full (31-12-07), Quick (30-01-08), SINA (31-12-07)
|
|
درسته موقعی که تازه COD4 اومده بود من فکر میکردم مثل قبلا هاست ولی سبک و حالات بازی به کل تغییر کرده بود
من به COD4 رای میدم
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نظر من cod4 موفق تره
چون نیاز سخت افزاری کمتری هم داره
در حالی گرافیکش با کرایسیس تفاوتی نداره
SSA Super V.I.P
تفاوت که داره ! چون Crysis کلا DX10 هست .
ولی با نظرت کاملا موافقم .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
گرافیک Crysis اونقدر بالاتر از Cod4 هست که بدون توجه به بقیه عوامل، فقط انتخاب من Crysis باشه ... ( البته به دلیل نیازهای شدید سخت افزاری Crysis ، این بازی کلا رای نمی آورد ... طبیعی هم هست. )
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
SSA Super V.I.P
گرافیک به تنهایی امتیاز نیست و فقط و فقط میتونه دلیل رای دادن به Crysis برای قسمت Graphic , Technical باشه .
در ضمن نیازهای شدید سخت افزاری حسن نیست بلکه عیب محسوب میشه .
COD4 با این گرافیک سنگین در عین حال سخت افزار بسیار قوی ای نیاز نداره .
|
|
SSA Super V.I.P
این هم لیست نامزد های بهترین بازی سال که COD4 همچنان قدرتنمایی می کنه ! :
کد:http://www.gamespot.com/best-of/gameoftheyear/index.html?page=2
SSA Super V.I.P
البته مثل اینه بهترین بازی سال توسط مسئولان GameSpot بازی Super Mario Galaxy که مال Wii هست شناخته شده ، ولی نظر تا به اینجای کار 53565 نفر کاربر فکر می کنم خیلی معتبر تر از نظر مسئولان Gamespot باشه .
به نظر من درسته که crysis گرافیکش سرتر ه اماcod4 هم دست کمی از اون نداره.crysis چون نیاز به سخت افزار قوی داره تعدادی کمی تونستن بازی کنن ولی cod 4 فکر کنم خیلی ها بازی کردن و راحتر می شه درباره بازیکه اکثریت بازی کرده باشند نظر داد.در ضمن غیر از این بازیها بازی زیبای بایوشاک مگه توی نظر سنجی نیست؟چون از لحاظ نواوری و خلاقیت فکر کنم از این دو بهتره باشه؟نظر شخصی من بود.با سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم این جمله بیانگر یک عیب باشه :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست نمی گم ؟البته به دلیل نیازهای شدید سخت افزاری Crysis ، این بازی کلا رای نمی آورد
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks