سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali0070 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لازم به ساخت plan جدید نیست . هر چند مانعی هم نداره .
اول ، دنبال plan ئه high performance در power option نگردید .
بلکه قبلا گفته بودم که اول برید دنبال پروفایلِ high performance در تنظیمات Windows Mobility Center در قسمتِ آیکونِ مربوط به شارژر بگردید و این گزینه را انتخاب کنید (که در پست شماره ی 11 عکس اش را داده بودم) .
اگه پروفایلِ high performance را در صفحه ی Windows Mobility Center نداره ، اولا از این صفحه عکس بگیرید و اینجا بذارید و دوما توی device manager چک کنین که آیا همه ی درایورهاتون نصب شده یا نه؟ درایورها را از سایت اصلی اش دانلود کنین . (همچنین طبق گفته ی دوستمون ، ویندوزتون هم باید سالم بوده باشه یا فرضا نرم افزاری نصب نکرده باشین که با درایورهای device هاتون مشکلی داشته باشه . مثلا درایورهای آنتی ویروسی که مشکلی داشته باشه) .
هر چند این احتمال ، کمه .
بعد از تنظیمِ High Performance در Windows Mobility Center ، حالا بد نیست برید در تنظیمات power option و plan ئه High Performance را انتخاب کنید .
دقت کنید که چی نوشتم و به ترتیبِ همین الویت این کار را کنید (الان این دومین یا سومین باره که دارم این قضیه را مجددا توضیح میدم) .
قبل از اجرای همه ی این کارها ، شارژر تون وصل باشه (مخصوصا موقع بازی) .
اون همه ی آمار مولفه های msi afterburner را که زمانی که با گرافیک nvidia بازی میکردید و بارها گفتم و هنوز ندادید که جای خود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali0070 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما زمانی که میگید این اتفاق در گرافیک igpu تون میافته ، قبل از اجرای بازی ، نرم افزار msi afterburner و همچنین task manager را باز کنید . بعد ، زمانی که گیر میکنه (بذارید یه مدت بگذره تا مطمئن بشید که واقعا گیر کرده و جلو نمیره) ، از همه ی اون مولفه ها در msi afterburner ، عکس بگیرید تا آمارش مشخص بشه .
همچنین از در نرم افزار task manager :
- در سربرگ process ، جوری که پروسه (یا پروسه های) بازی مشخص باشه ، از کلِ task manager عکس بگیرید (ستون gpu و همچنین gpu engine هم مشخص باشه) .
- در سربرگ performance ، اول ، وارد قسمت Memory بشید و بعد از کل task manager عکس بگیرید .
- مجددا در در سربرگ performance ، وارد قسمت Hard Disk تون بشید و بعد از کل task manager عکس بگیرید .
----------
این قضیه ، احتمال داره واسه ی دو چیز (یا 3 چیز) باشه .
- یا اینکه اون بازی ، برای اجرا در igpu ها طراحی نشد (که معمولا خود بازی ، موقع اجرا ، خطا یا پیام باید بده) .
- یا ممکنه سخت افزارتون مشکل داشته باشه (مخصوصا هارد و بعد رم که قبلا گفتم کامل بررسی کنید تا مطمئن بشید) . هر چند ، احتمال دوم ، کمه .
- یا اینکه تنظیمات بازی یا ویندوز یا درایور شاید مشکل داشته باشه که احتمال این هم کمه (Directx 11 نسخه ی 11 اش روی ویندوزتون نصب کردین؟)
Bookmarks