Developer mode فعال کنید و بعد اقدام به کرک بازی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aref.kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Developer mode فعال کنید و بعد اقدام به کرک بازی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aref.kh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (01-12-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
در یوتویوب فیلم های دیدم ولی نشد یاد بگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام پول بی نهایت و ماشین های جدید بشه خرید و کلی ویدیو هست که میشه این بازی هک کرد. تکرار کنم سیو بازی در سیستم نمیمونه و یجورای انلاین و وارد اکاند ادم میشه. اگه میشه یکم سرچ کن شاید تو راحتر یه ویدیو اموزشی هک کردن سیو این بازی برام پیدا کردی که البته پیش نیازش باید یه برنامه ای داشت تا بشه این بازی هک کرد. لطفا یکم وقت بزار این مورد برام پیدا کن.
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
کاربر شهرسختافزار
دوست گلم من گفتم تو مراحل نصب بازی کمکت میکنم بازی نصب کنی نگفتم از اول بازی تا پایان بازی هم باهات همراه میشم وقتی سیو بازی به اونصورته دیگه راهی نیست تغییرش بدی در مورد پول بی نهایت نمیدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حوصله بازی کردن نداری چرا دانلود میکنی که اینقد به بیراهه بری .
در ضمن اینقد پیغام خصوصی نفرست سوالاتتو تو تاپیک مربوطه مطرح کن جوابش بدونم پاسخ میدم .
آخرین ویرایش توسط Meysam_M69 در تاریخ 12-12-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks