Developer mode فعال کنید و بعد اقدام به کرک بازی کنیدنقل قول:
Printable View
Developer mode فعال کنید و بعد اقدام به کرک بازی کنیدنقل قول:
در یوتویوب فیلم های دیدم ولی نشد یاد بگیرم.نقل قول:
میخوام پول بی نهایت و ماشین های جدید بشه خرید و کلی ویدیو هست که میشه این بازی هک کرد. تکرار کنم سیو بازی در سیستم نمیمونه و یجورای انلاین و وارد اکاند ادم میشه. اگه میشه یکم سرچ کن شاید تو راحتر یه ویدیو اموزشی هک کردن سیو این بازی برام پیدا کردی که البته پیش نیازش باید یه برنامه ای داشت تا بشه این بازی هک کرد. لطفا یکم وقت بزار این مورد برام پیدا کن.
دوست گلم من گفتم تو مراحل نصب بازی کمکت میکنم بازی نصب کنی نگفتم از اول بازی تا پایان بازی هم باهات همراه میشم وقتی سیو بازی به اونصورته دیگه راهی نیست تغییرش بدی در مورد پول بی نهایت نمیدونمنقل قول:
حوصله بازی کردن نداری چرا دانلود میکنی که اینقد به بیراهه بری .
در ضمن اینقد پیغام خصوصی نفرست سوالاتتو تو تاپیک مربوطه مطرح کن جوابش بدونم پاسخ میدم .
وات!!؟
وای بیا بزن مارو برادر.
ادرس ویدیوهای یوتیوب که نمیشه اینجا گذاشت خلافه و مجبور شدم خصوصی بدم دیگه. بگزریم.
اوکی دیگه ازت سوال نمیپرسم توهم لطف کن جواب هیچ یک از تاپیکام دیگه نده.
تا حالا هم کمک کردی در صفحه های قبلی ازت تشکر کردم و بازم تشکر میکونم و موفق باشی:11():
دوستان اگه راهی هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
شروع اول بازی فورزا هریزون 3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لامبورگینی:1. (31)::wink:
سلام
من نسخه ی forza horizon 3 black box را دانلود کردم ولی موقع نصب ، روندش روی صفر درصد قفل میشه و حتی بعد از یک ساعت و 40 دقیقه هم یک درصد هم جلو نمیره . ستاپ اش ، 500 مگ از رم و یه هسته را اشغال میکنه اما روندش جلو نمیره.
کسی دلیلش را میدونه؟
نسخه های دیگه مثل core pack این مشکل را ندارن؟
------------------------------------------------------------------------------------
این نسخه برای دانلود خوبه؟ :
اولی شو باید دانلود کنم دیگه؟
احتمالا زمان extract مشکلی بوجود اومده یه بار ریپیرش(repair) کن با winrar بعد extract کن فایلای دانلودتونقل قول:
نشد نسخه codex این رو دانلود کن
PHP Code:
https://download.ir/forza-horizon-3/
نقل قول:
سلام
ممنون
نه . موقع اکسترکت ارور نداد و تست هم کزذم گفت اروری وجود نداره
از اون سایت که لینک دادم میگم دانلود کنم چون دو تا از دوستان انگار از اون سایت دانلود کردن و سالم بود :
بعضی مواقع ارور نمیده ولی ناقص اکسترکت میکنه .واسه اطمینان یه بار ریپیر کننقل قول: