پاسخ: سوال درباره بازی Forza Horizon 3 برای کامپیوتر
الان اینجا چیکار باید کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تا اینجا رسیدم.
یه چیز دیگه الان متوجه شدم بازی 3 تا شورتکات داره حالا نمیدونم کدوم الان رفتم میبینم همون تنضیمات و بالا نوشتم فریم رو الان دارم میبینم فریم بالا 50 تا 56 فریم دارم میگیرم عجیبه. مگه شورتکات بازی با شورتکات دیگه خود همین بازی فرق داره؟
و یه سوال دیگه دقیقا مسیر سیو این بازی کجاست؟ میخوام سیو خودم بردارم.
لطفا سیو خودتم بزاری برای دانلود. تمام ماشین هارو باز کردی دیگه درسته؟
نقل قول:
اینبار امد وای خیلی بازی عالی هست.
میشه یکم راهنمایی کنی داخل بازی؟
الان یه سریع مسابقه دادم که خود بازی میاورد و نقشه هم میاور با علامت. الان باز اولاش هستم ولی دیگه نقشه نیست و جاده هم علامتی نداره تا من رحت مسیرم پیدا کنم برم. یکم داخل بازی راهنمایی میکونی؟
راستی با رزولیشن مانیتورم 900 . 1440 و البته خودش تنضیم کرده بود 720 . 1280 که من رزولیشن مانیتورم درست کردم همون 900 . 1440 و تنضیمات low من 36 تا 30 فریم میگرم البته بعضی مراحل سنگین و بعضی مراحل یهو فریم میره 50 فریم. کاشکی گرافیک 4 گیگ 1050 داشتم چون فقط گرافیک داره تو این بازی کم میاره.
گرافیک بازی عالیه.
چرا با برنامه دسته x360ce64 بازی کرد من با همین برنامه نید فور اسپید ریولز بازی میکنم ولی این اصلا نخورد و دسته نمیاد تو بازی.
ایا توهم با کیبورد بازی میکنی؟ و راهی هست که بشه با دسته بازی کرد این بازیو؟
راستی با alt و enter زدم صفحه بزرگ شد ولی انگار باز فیکس نیست چون باز موس رو صفجه اس و بکشم پایین موس تسک بار دیده میشه. چطور باید عین بقیه بازی ها فیکس کرد صفحه بازی رو چون اصلا داخل بازی انگار نیست چون صفحه رو 2 دقیقه تنضیم هست 2 دقیقه بازی نکنم مانیتور خاموش میشه در حالی که بقیه بازی ها ایطنوری نیست. امیدوارم منظورم متوجه شده باشین و راهنمایی کنید.
۹
خداروشکر
من خودم با کیبرد بازی میکنم با دسته بازی نکردم اطلاعی ندارم
تو عکسی که گذاشتی داخل نقشه new هستش برو اونجا و مسابقه جدید بازی کن
در مورد خاموش شدن صفحه مانیتور اسکرین سیور فعال داری غیرفعال کن
در مورد سیو بازی اطلاعی ندارم که کجاست چون من هر موقعه که بازی پاک کردم و دوباره نصب کردم حتی بعد از تعویض ویندوز تا همین جایی که ّبازی کرده بودم دوباره از همین جا میاره یعنی نیازی نیست دوباره از اول بازی کنی
در مورد فیکس شدن صفه بازی کلا بازی به اینصورته با تکون دادن موس میتونی تسکبار مشاهده کنی و همچنین بازی از فول لود خارج کنی
ممنون
یعنی الان نمیتونی سیو خودت بهم بدی؟
نقل قول:
ممنون
یعنی الان نمیتونی سیو خودت بهم بدی؟
نه متاسفانه
حتما باید راهی باشه که بشه این بازی با دسته انجام دادم میشه یکم تو یوتویوب دنبالش بگردی لطفا
فنات شم این همه زحمت کشیدی بازی دانلود کردی که بازی کنی نه اینکه با سیو یکی دیگه بازی کنی بعد اونوقت مرحله ای نیست که بخوای بازی کنی
من الان درخواست کردم چطور میشه با دسته بازی کرد. یبار دیگه متنم بخون. اشتباه پیام قبلیم متوجه شدیا.
میگم حتما راهی هست که بشه این بازی با دسته انجام داد.
دسته کامپیوتر و شوک دارش دارم برنامه شم دارم ولی تو بازی نمیخونه. تو یوتویوب در این باره دسته چیزی نیست؟؟؟
جواب قبلیم واسه پست شماره ۵۳ خودت هستش اشتباهی واسه این نوشتت نقل قول کردم عظر میخوام در ضمن من بهت گفتم با دسته بازی نکردم و اطلاعی ندارم ببین تو قسمت setting ویندوز بخش device ویندوز دسته بازی شناخته
اره شناخته اگه نبود که بازی های دیگه دسته نمیشناخت. الان نید فور اسپید ریوالز دسته حله و بقیه بازی های ماشینی کربن موست وانتد جی تی ای وی مورتال کوبت ایکس ال و خیلی دیگه اما تو این بازی چرا اعمال نمیشه در عجبم. تو یوتویوب ویدیو و مطلبی نیس راجب دسته بخاطر این بازی؟
نقل قول:
اره شناخته اگه نبود که بازی های دیگه دسته نمیشناخت. الان نید فور اسپید ریوالز دسته حله و بقیه بازی های ماشینی کربن موست وانتد جی تی ای وی مورتال کوبت ایکس ال و خیلی دیگه اما تو این بازی چرا اعمال نمیشه در عجبم. تو یوتویوب ویدیو و مطلبی نیس راجب دسته بخاطر این بازی؟
تو تنظیمات بازی کیبرد به دسته بازی تغییر دادی
از برنامه x360 استفاده کن