بازی کامل نصب نشده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
یاری رسانی نبود ؟
بازی کامل نصب نشده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G E N E R A L ™ (01-10-09)
سلام
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم حالا این خطا رو میده :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بخش های اضافه مثل games for windows , net framework هم نصبه؟
net framework نصب هست ولی اون یکی نه :دیبخش های اضافه مثل games for windows , net framework هم نصبه؟
بازی ساده ای نیست که راحت اجرا بشه هر چی داره نصب کن !net framework نصب هست ولی اون یکی نه :دی
احتمال خیلی زیاد دیسک بازیت بدرد نمیخوره و تکمیل نیست !
|
تو dvd بازی من یه بخش هست به نام (RGSC (Rockstar Games Social Club که با نصبش همه ی چیز های مورد نیاز بازیو نصب میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هم بگرد احتمالا توی مال شما هم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بخوام بصورت انلاین بازی کنم منظورم با game for winows live بازی کنم چی کار باید بکنم؟ ازم سریال میخواد
تو dvd بازی من یه بخش هست به نام (RGSC (Rockstar Games Social Club که با نصبش همه ی چیز های مورد نیاز بازیو نصب میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هم بگرد احتمالا توی مال شما هم هستبازی ساده ای نیست که راحت اجرا بشه هر چی داره نصب کن !
احتمال خیلی زیاد دیسک بازیت بدرد نمیخوره و تکمیل نیست !
ممنون دوستان مشکل از ویندوز بود که عوض کردم و روی سون نصب کردم الان درست شد.
بازم ممنون بابت راهنمایی.
سلام
اقا تو این بازی ایا مثل gta4 مراحل خفن هم هستش ( منظورم همون دختر - بازی hot coffe) از این جور چیزا دیگه؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks