natsihit (31-08-09)
ورودتونو تبریک میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natsihit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی شرکت ها پچشم داخلش میذارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما چه پچ و چه کرکیو استفاده میکنید
شما باید کرک متناسب با پچتونو استفاده کنید
شما باید کل چیز هایی که توی کرک هستو داخل محل اصلی بازی بریزین
شما بهتره واسه اجرای بازی از gta iv.exe وارد بشین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید از اینجا پچ و کرکو بگیرینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
natsihit (31-08-09)
دوست خوبم خیلی ممنون
اما مشکل اینجاست که فایل gteIV.exe اصلا وجود نداره و فقط یه فایل به صورت security archive اگه اشتباه نکنم وجود داره که اونتو که میری انگار چند تا فایله.
خلاصه هر کار که میکنم همون صفحه ی داس باز میشه که میگه نمیتونه gta.exe رو ران کنه.
دوستان لطفا کمک کنن. دارم دیوونه میشه.
پچ 1.0.3.0 و کرکشو دانلود کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natsihit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بهتره اول بازیو از اول نصب کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایل gtaiv.exe توی کرک هم هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
natsihit (31-08-09)
راستی این لینکی هم که لطف کردین برای کرک دادین رو وقتی میرم توش هیچ جایی برای دانلود نمیبینم.
در ضمن من خودم یه کرک razor1911 دانلود کردم ولی به غیر از خود کرک که تویه فولدر rar هست همراه با فایل gta.exe که فرمودین.... یه سری فایل دیگه به اسمه rzr-gta4-crack.sfv و born_to_race.pt_addicts.polishtracker.org و rzr-gta4.nfo در اون فولدر اصلی که دانلود کردم وجود داره.
کسی میدونه اینیکی فایل ها رو کجا باید کپی کنم ؟
آخرین ویرایش توسط natsihit در تاریخ 31-08-09 انجام شده است
|
لینک پچبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natsihit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک کرک
بهتره بازیو دوباره نصب کنین,اول پچو بریزین و بعدش هر چی تو کرک هستو کپی کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
natsihit (31-08-09)
سلام
آقا من سیوهای بازیم دیگه لود نمیشه تو لیست هست ها اما لود نمیشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارور میده میگه هاردتون و چک کنیدو....
لطفا راهنمایی کنید
بعد از نصب پچ جدید اینطوری شده یا تعویض ویندوز؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed_061 (31-08-09)
تعویض ویندوز البته فایلهای سیو دوباره کپی کردم اما لود نمیشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان من مشکلم خدارو شکر حل شد البته با ریختن کرک razor.
کیفیت بازی هم خوبه سرعتشم خویه.
اما فیلم اولش که هست تا اخرش اجرا نمیشه و 70% فیلم که میگذره کامپیوتر هنگ میکنه. یعنی بازی قفل میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ درایور جدید کارت گرافیکی رو از کجا میتونم بیارم؟ nvidia8500. حجمش برای دانلود زیاده. 3 روز طول میکشه.
خیلی خوشحالم که درست شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natsihit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه قفل کردشم احتمالا از باگ های پچش هست(به نظر من اگه اذیت نمیکنه بیخیالش)
درایورم حجمش حدود 80mb هست و میتونید از اینجا بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
natsihit (01-09-09)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks