SCچیه بازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مگه شما با آیکون اصلی نمیری تو بازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشن پاس کردن دیگه چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مگه واسه تاکسی سوار شدن باید بری دانشگاهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مال من تا حالا هیچ مشکلی نداشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید داخل dvd بازی هم همه پچ ها رو داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط 2 دقیقه اولی که بازی کردم دوربین لرزید که سریع اومدم بیرون کرک جدید خود شما رو گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Social Club ، نه اول اینو اجرا میکنم بعد Play رو میزنم بعد خودش میره تو بازی ! .

میشن یعنی ماموریت ! پاس کردن هم ...... یعنی باید کلی ماموریت انجام بدی تا این قابلیت رو بهت رومان بده ! ( کسی که ازش معموریت میگیری )

ok

هر کسی که از پتچ 1.0.3 یا 1.0.4 استفاده میکنه و با استفاده از GTAIV.exe بازی رو اجرا میکنه نه از Sucial Club لطف کنه کرکش رو قرار بده .