یکم واضح تر توضیح بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اگر پول داری که یکم خرج کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

1 - شرمنده عزیز من که نمیتونم 158 مگ فایل واست آپلود کنم !!! .

2 - این که مشکل نیست !!! این به خاطر اینه که با پتچ جدید نیاز به اون نیست !!!!

3 - شما فکر کنم هنوز اینقدری از بازی رو نرفتی که این قابلیت فعال بشه ! من کلی که میشن پاس کردم تازه فعالش کرد !!! .

این کرک 1.0.4 که میگی 190 کیلو بایت هست رو لینکشو بده چکش کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - ببخشید نمیدونستم این فایل اینقدر حجم داره ...

2- آخه میدونید اولین باری که پچ 1.4 رو ریختم برنامه Social Club داخل بازی نرفت و گفت آخرین ورژن برنامه Games For Windows رو از فلان لینک بگیر و نصب کن . گرفتم و نصب کردم مشکلی نداشت و داخل بازی هم برنامه اش فعال بود ولی الان نه تنها فعال نیست بلکه موبایل نیکو هم هیچ قابلیتی نداره و فقط دو گزینه داره به اسم های Multiplayer و Video Editor که فکر میکنم به دلیل فعال نبودن Games For Windows هست . میشه راهنماییم کنین ؟

3 - در مورد تاکسی هم تا اونجایی که من تجربه اش رو داشتم فکر کنم از اول بازی فعال بود

کرک هم این کرکی هست که در اکانت خودتون آپ شده : http://overclocker.persiangig.com/ot...%201.0.4.0.rar

منتظرم اورکلاکر جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید