برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من چند مشکل دارم . اورکلاکر جان به دادم برس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من برای اولین بار که کرک 1.0.4 رو ریختم تا مرحله Clean Getaway هیچ مشکلی نداشتم و بازی عالی بود اما بعد از آن ، هر وقت به بازی میرم بعد از حدود 10 دقیقه تکسچرها محو میشن و از بازی میپره بیرون !
مشکل بعد اینه که : من دیدم 1.0.4 مشکل دارم 1.0.3 ریختم حالا هرکاری میکنم Game For Windows در بازی عمل نمیکنه و در موبایل فقط دو گزینه Multiplayer و Video Editor هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل بعد ، در پج 1.0.3 بعضی وقتا از بازی میپره بیرون و ارور Out Of Memory میده . در حالی که قبل با همین سیستم خبری از این مشکلات نبود و من با پچ 1.0.2 هیچ مشکلی به جز کافی نت ها نداشتم اما الان ...
تو رو خدا به دادم برس Overclocker جان
Bookmarks