hydrix868 (20-07-09)
عجب !!!! نمیدونستم اکانت فری اینجوریه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شنیده بودم آپلودش رایگان هست !
خوب مشکلی نیست من آپلودش کردم دوباره از لینک زیر دانلودش کنید :
کد:http://rapidshare.com/files/256897864/Crack_1.0.4.zip.html
hydrix868 (20-07-09)
با سلام به همه دوستان
ممنون میشم serial number این بازی رو در پاسخ برام بنویسید تا بتونم وارد بازی بشم و بفهمم که شماها از چی صحبت میکنید.
من که بجز حسرت خوردن ؛ فعلاً کاری نتونستم بکنم.
آخرین ویرایش توسط ehsanghafari در تاریخ 18-07-09 انجام شده است
Toye vista in address nist bara vista mishe begid chi kar bayad kard?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
in male XP eبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hydrix868 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:C:\Users\XXXX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV C:\Users\xxxx\AppData\Local\Microsoft\XLive
سلام دوستان من gativ را نصب کردم تو بازی هم میرم ولی تو بازی دوربین هی تکون میخوره ممنون میشم اگه کمک کنید
آخرین بار که من تست کردم همین طور بود ! ( با پتچ جدید شاید مشکل حل بشه . )
|
پچ جدید رو اگه تونستی برام بزار دمت گرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون پچ پیدا نکردم
من کرک سالم 1.0.3.0 رو لازم دارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gangester برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------
gangester (22-07-09)
پچی که گذاشته بودید ریختم ولی باز هم دوربین تویه ثابت نیست و تکون زیاد میخوره اگه کمک کنید ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks