برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بازی رو کاملا پاک کنید ... خوب دقت کنید ...به حرفهایی که میدم کاملا گوش کنید و عمل کنید مشکلتون 100 % حل میشه ...!!!
اول اینکه باید بازیتون اون نسخه 4 DVD باشه ... اول اون 4 DVD روی هاردتون نصب میشه و به قولی extract میشه ...!!! بعد از اون ... Rockstar Games Social Club رو نصب کنید ... و بزارید که کاملا مراحل نصبش به پایان برسه ... بعد از اون خود بازی رو بزارید که نصب بشه... نصب که تمام شد سیستم رو reset کنید و بعد برنامه Game For Windows Live رو که به صورت اتوماتیک روی سرویس پک 3 نصب هست رو ترجیحا آپدیت کنید ... و بعد نصبش کنید ... بعد از اون کرک رازور رو که در همین تاپیک گذاشتم رو نصب کنید و از بازی لذت ببرید ... سیستم تون هم واسه اجرای این بازی کافیه !!! بازم به مشکل برخوردی مطرح کن... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز
اینجا 1 مشکلی هست من نسخه 4 دی ود دی رو دارم ولی اکسترکت نمیکنه مستقیما نصب میکنه و وقتی نصب میشه داخل فولدزی که نصب کردم فایلهای زیر ایجاد میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم نه تو دی وی دیها و نه تو هارد چیزی به اسم سوشیال کلاب نیست که من برا نصب بذارم

بعدشم منظورتون اینه که من فایلاییرو که تو هاردم هست دوباره از تو خود هارد نصب کنم یا مجدد دی وی دی هارو نصب کنم؟

اگه منظورتون از هارده چجوری؟

خواهشا واضح توضیح بدین و سوشیال کلاب رو هم برای دانلود بزارید

ممنون و متشکر