سلام دوست عزیز ... سوالاتت یه خورده سخته ولی در حد توان پاسخ میدم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rappix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-آره...شما بدون نصب پچ مشکلی نخواهید داشت ... ولی کرک رازور باید نصب بشه ... ( ترجیحا ورژن 1.2.0.0 )
2-منظورتون رو نگرفتم
3-هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا ؟
4-بدون xlive جی تی ای IV غیر ممکنه و این گفته صحت نداره !!!مسیرش هم در قسمت Local Setting در قسمت درایو c هست که به صورت Hidden هست ...
5-هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا ؟
6-والله من خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم و پاکش کردم ... پچ و مچ هم نصب نکردم ... به شما هم توصیه میکنم بیخیالش بشید ... چون ممکنه بازی رو از دست بدی !!!
7-برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمیدونم والله !!!
8-برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید...
Bookmarks