کرک دانلود نمیشه
کرک دانلود نمیشه
|
دوستان کمکم کنید براتون دعا میکنم پیشاپیش ممنون از کمکاتون چون میدونم کمکم میکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1: اگه من اصلا از پچ استفاده نکنم ولی از کرک رازور استفاده کنم میشه؟؟؟ در اون صورت ورژنش فرق میکنه؟؟؟قاعدتا از کدوم ورژن رازور باید استفاده کنم بدون پچ ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2:من تو فیلم ها یه مد دیدم برای تغییر لباس که میشه عکس چاپ کرد شما دیدی از کجا میتونم گیرش بیارم؟؟؟؟
3:حذف شد
4:این XLIVE در حالت عادی باید باشه؟(پسر خالم بدون اون و بدون پچ از سیو ها استفاده میکنه) یعنی ممکنه من از پچی استفاده نکنم ولی این ایراد باشه که برای سیو ها از XLIVE استفاده کنم درسته؟؟؟
اونوقت مسیرش ریختن فایل XLIVE با سیو هامون یکی هست چه اونایی که تو بازی سیو میکنیم چه اونایی که از بیردون کپی میکنیم>/ اونوقت مسیرش کجاست مسیر دو تاشون یکیه یا مسیر سیو با XLIVE فرق داره؟؟؟
5: حذف شد
6:بعد در پچ 1.0.2 نیاز به سوشیال کلوپ و XLIVE هست دیگه ولی تو 1.0.3 احتمالا نیست درسته؟ حالا از کجا لینکی چیزی داری ببینم چه تغییراتی پیدا کرده؟؟؟یعنی تو پچ 1.0.3 دیگه به چیا نیاز نداریم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6: بعد ببخشید من بازی رو نصب کردم ولی از پچی نخوام استفاده کنم کدوم ورژن رازور رو استفاده کنم جدیدترینش قاعدتا نه؟
7:و اینکه فقط برای پچ های رسمی رازور های مختلف هست یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 درسته؟ برای بقیه که نیست یعنی فرقی که نداره برای پچ های فرعیکه زیادم هستند؟؟؟؟
8:و این پچ ها ی رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 علاوه بر رفع مشکلات و دوربینو و....... مشکلات اساسی برای سیو کردن و بالا اومدن با سوشیال بود دیگه؟
میخوام بدونم هر پچ رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 چه مشکلاتی رو به تنهایی رفع کرده؟
توضیحی نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنو تموم شد ممنون میشم کمکم کنید اینارو جواب بدید یک دنیا بهم کمک کردید جبرانم که نمیتونم بکنم براتون دعا میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز ... سوالاتت یه خورده سخته ولی در حد توان پاسخ میدم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rappix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-آره...شما بدون نصب پچ مشکلی نخواهید داشت ... ولی کرک رازور باید نصب بشه ... ( ترجیحا ورژن 1.2.0.0 )
2-منظورتون رو نگرفتم
3-هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا ؟
4-بدون xlive جی تی ای IV غیر ممکنه و این گفته صحت نداره !!!مسیرش هم در قسمت Local Setting در قسمت درایو c هست که به صورت Hidden هست ...
5-هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا ؟
6-والله من خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم و پاکش کردم ... پچ و مچ هم نصب نکردم ... به شما هم توصیه میکنم بیخیالش بشید ... چون ممکنه بازی رو از دست بدی !!!
7-برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمیدونم والله !!!
8-برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید...
سلام
1.اگه پچ رو نصب نکنید مشکلی نیست ولی ممکنه مشکل لرزیدن دوربین و یا گیر کردن دکمه ها و یا ندادن مرحله بشه
2. زیاد متوجه نشدم ولی ببین اینجا چیزی به دردت میخوره ؟ لینک
3. ولاکن
4. اگه پچ سه رو نصب کنی و کرک مخصوصش هم بریزی دیگه فاتحه xlive خوندست . یعنی اصلا دیگه چیزی به نام xlive وجود نداره .(کامل تر میگم )
5. ولاکن
6.بعدا میگم .
7. اصولا دو کرک خوب هست . fedor و razor که هر کدوم تو هر ورژنی قابلیت های بهتر دارن مثلا فدور تو ورژن 1.0.2 تو تکسچر بازی خیلی بهتر عمل میکنه و بهتر بگم مثلا تو رازر مثلا بعضی جاها نرده ها و طوری ها حذف میشن ولی تو فدور نه . ولی به نظرم رازر بهتره
8.اصولا دو نوع پچ برای بازی هست . اول پچ های رسمی که توسط خود راکستار ارائه شده که مشکلاتی قبیل شیک دوربین و باگ های تکسچر و مهمتر از همه کرش شدن گرم رو بر طرف میکرد .
دسته دوم که دسته غیره رسمی هست مربوط به افراد کرکر هست که در واقع با ویرایش و یا تغییر در بازی و یا سیستم باعث سریعتر شدن بازی میشدن و نه رفع ان .
مثلا اولین پچی که برای این بازی اومد پچی غیر رسمی بود (که نکته جالب قبل از ارائه پچ اصلی اومد ) که مشکل کند اجرا شدن بازی که ناشی از خالی نشدن رم سیستم بعد از حدود نیم ساعت بود رو حذف میکرد .
در واقع این بازی مشکلی که داشته بعد از بارگذاری در خالی کردن رم مشکل داشت و در واقع سیستم خطای رم میداد . و این پچ ها هم با استفاده از نرم افزار های خالی کردن رم این مشکل رو تا حدودی حل میکرد .البته از این جور پچ ها کم نیست و حتی پچ هایی هم ارائه شد که با تغیر در تایمینگ رم گرافیک باعث افزایش سرعت و در بعضی مواقع بروز مشکل جدی در سیستم میشد .
به خاطر مین به هیچ وجه نباید از پچ های غیر رسمی استفاده کرد .
من کلا دو روش برای خوب بازی کردن این بازی بلدم که باید امتحان کنی ببینی کدوم جواب میده :
1.این روش خیلی بهتره و تو 90 درصد مواقع هم کار میکنه در واقع میشه گفت فقط تو سیستم خودم کار نکرد .:
اول : بازی رو نصب کن
دوم :همچنین تمام نرم افزار های مرتبط مثل سوشیال کلاب و xlive
سوم : پچ سه رو نصب کن لینک
چهارم : این کرک رو کپی کن داخل پوشه بازی لینک
پنجم : روی فایل اصلی بازی داخل فولدر بازی کلیلک و از بازی لذت ببر
با این روش کلا xlive غیر فعال میشه و وقتی بازی رو اجرا میکنی تمام مثال مربوط به save مثل سان اندریاس هست .
باید دقت کنی که با این روش دیگه نمیتونی سیوهای گذشته که با xlive سیو کردی لود کنی و باید بازی رو از اول بازی کنی . و برای نگه داشتن سیو هات هم نیازی به کپی فایل های xlive نیست . ولیتو مساله کپی سیو هات یه خورده دقت کن چون دقیقا یادم نیست به چه صورته , پس تا بازی رو تموم نکردی سعی کن ویندوز رو عوض نکونی .
2.این هم روشیه که اکثرا استفاده میکنن و مشکلی نداره ولی فقط اگه روش اول جواب نداد از این روش استفاده کن
اول : بازی و تمام نرم افزار های مورد نیاز رو نصب کن
دوم : پچ اول رو نصب کن لینک 1.0.1
سوم : این کرک رو کپی کن لینک
چهارم : پچ دوم رو نصب کن لینک 1.0.2
پنجم : روی فایل اصلی کلیک کن . برنامه سوشیال کلاب باز میشه , اسکیپ لوگین رو میزنی و بعد اوکی (و یا گزینه later دقیق یادم نیست ) و بعد بازی اجرا میشه .
نکته : باید داخل گیم اسپات برای دریافت فایل عضو شی
توی این حالت xlive رو داری و تمام کارها و سیو ها طبق معمول انجام میشه .
و نکته که از هر کدوم از حالت ها استفاده کنی فقط از همون سیو ها برای اون حالت میتونی استفاده کنی . یعنی اگه با xlive سیو کنی نمیتونی با حالت اول بازی رو لود کنی و برعکس .
موفق باشی .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks