میشه 1 نفر بگه پچو چجوری نصب کنم ؟ لطفا
کاربر شهرسختافزار
میشه 1 نفر بگه پچو چجوری نصب کنم ؟ لطفا
shah.In (07-01-14)
|
|
कभी हार
عزیزم برای نصب پچ دومی که برای دانلود گذاشتیم کافیه دانلود کنید و پچ را با Extract کنید و فایل .exe را اجرا کنید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majidcvn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای پچ اولی هم که به پوشه Content برید و فایل Setup را اجرا کنید و در آخر که نصب کردید UpdateTittle را بزنید .
حجت جان من یکی گذاشتم از 25 درصد بازی . ولی Save Game تک تک مراحل بازی را هم دارم . فقط شما یادت هست اون مرحله ای که میخوای اسمش چی بود ؟ تا برات بگذارم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکسی سیو 37 درصد بازی رو با فلدر xlive داره بذاره ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
shah.In (07-01-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه آقایون هرچی گشتم رمز بازی ها رو پیدا نکردم لطفا بگین کدوم صفحه هست
یه مرحله گیر کردم یه علامت سوال هست نمیدونم باید چیکار کنم بعد از اینکه به اون شماره که برام مسیج میاد زنگ میزنم نمیدونم باید چیکار کنم
shah.In (07-01-14)
عضو VIP شهرسختافزار
خب ... بلاخره بعد از 1.5 ماه داستان بازی تموم شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( خب با هفته ای 4 ساعت از این زودتر نمی شد ! :دی )
داستان بازی در 61% تموم شد ! فقط حیف که آخر بازی رومن رو کشتن ( آدم های دیمیتری ) ! ولی نیکو انتقامش رو گرفت !
پوشه save بازی به همراه پوشه Xlive رو برای دوستانی که احیانا احتیاج داشته باشند پیوست کردم . ( ضمنا مسیر فولدرهایی که باید داخلشون کپی کنید هم در فایل پیوست موجود می باشد ) .
.
.
.
.
.
.
....
......
D J V A H I D (03-02-09), shah.In (07-01-14), Shahryar (03-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks