ای بابا یه جا رو درست میکنیم یه جا دیگه خراب میشه
این اپدیت رازور رو که دی جی وحید گذاشت رو دانلود کردم ..دیگه بازی اجرا نمیشه این پیغام رو میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای بابا یه جا رو درست میکنیم یه جا دیگه خراب میشه
این اپدیت رازور رو که دی جی وحید گذاشت رو دانلود کردم ..دیگه بازی اجرا نمیشه این پیغام رو میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
این لیست اشکالاتی هست که احتمال داره در حین اجرای این بازی به اون بر بخورید و را حل اونها:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WS10:Please re-boot your system and/or re-install the gameکد:http://www.rockstargames.com/support/gta4pc/GTAIV_Error_Codes_ALL_EN.html
حسین جان به نظر میرسه باید دوباره نصب کنی داداش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ ن: به شخصه تا حالا با کرک FeDOR مشکلی نداشتم!
باتشکر
آخرین ویرایش توسط PCminister در تاریخ 18-01-09 انجام شده است
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2sib برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایدم ارور بده ... بازی رو نصب کن دوباره و این کارایی رو که عماد جان گفت انجام بده ... کرک رازور رو هم که رو فیدور یا چیز دیگه نصب نمیکنن...!!! شما باید درایور گرافیکت آپدیت شده باشه ...سرویس پک 3 یا ویستا سرویس پک 1 داشته باشی... آخرین دایرکس نصب شده باشه ...
اینجوری که نمیشه بزنی اعتبار کرک رازور رو خراب کنی !!!
کار راه داره عزیز من !!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks