نقل قول:
مگه این که چی داداش ؟ چرا نصه میگی حرفات رو ؟ بگو من تحمل شنیدنش رو دارم :1. (38):
چمیدونم بابا ورژن درایورم چنده :1. (38):
بگو این رو باید چی کار کنیم ؟
Printable View
نقل قول:
مگه این که چی داداش ؟ چرا نصه میگی حرفات رو ؟ بگو من تحمل شنیدنش رو دارم :1. (38):
چمیدونم بابا ورژن درایورم چنده :1. (38):
بگو این رو باید چی کار کنیم ؟
حسین جان اصلا نیازی به کار اضافه نداری... شما textore quality و render quality و view distance و whicycle desinty و shadow desnity رو همه رو رو حداقل بذار درست میشه ... خیلی تاثیری هم رو کیفیت بازی نداره ... مطمئن باش :yes:
ای بابا یه جا رو درست میکنیم یه جا دیگه خراب میشه
این اپدیت رازور رو که دی جی وحید گذاشت رو دانلود کردم ..دیگه بازی اجرا نمیشه این پیغام رو میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای اطلاع بیشتر دوستان:
منیع: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
As GPU power is concerned, we can give an all-clear. Even at 2,560 x 1,600 (but also at 800 x 600) a Geforce 9800 GT is only slightly slower than a GTX 280 - GTA 4 primarily requires CPU power, reducing the resolution doesn't result in much more fps. On two test systems we were able to get a Radeon HD 4870 running. The benchmark revealed that this card also delivered similar results.
اما برای حل مشکل شما حسین جان > در این مواقع معمولا یکی از توصیه های زیر جواب میده:
1- نصب SP3 برای ویندوز XP
2- نصب آخرین درایور کارت گرافیک
3- نصب آخرین ورژن از DirectX
باتشکر
این لیست اشکالاتی هست که احتمال داره در حین اجرای این بازی به اون بر بخورید و را حل اونها:نقل قول:
WS10:Please re-boot your system and/or re-install the gameکد:http://www.rockstargames.com/support/gta4pc/GTAIV_Error_Codes_ALL_EN.html
حسین جان به نظر میرسه باید دوباره نصب کنی داداش!:1. (38):
پ ن: به شخصه تا حالا با کرک FeDOR مشکلی نداشتم!
باتشکر
نقل قول:نقل قول:
بایدم ارور بده ... بازی رو نصب کن دوباره و این کارایی رو که عماد جان گفت انجام بده ... کرک رازور رو هم که رو فیدور یا چیز دیگه نصب نمیکنن...!!! شما باید درایور گرافیکت آپدیت شده باشه ...سرویس پک 3 یا ویستا سرویس پک 1 داشته باشی... آخرین دایرکس نصب شده باشه ...
اینجوری که نمیشه بزنی اعتبار کرک رازور رو خراب کنی !!!
کار راه داره عزیز من !!!
کرک Razor مشکلی نداره !!! فعلا 66 درصد بازی رو رفتم . داستان بازی این وسطها داره توپول می شه . قسمت جانبی بازی هم حرف نداره !!
عماد جان داداش
یه زحمت بکش
اخرین ورژن دایرت ایکس و اخرین ورژن کارت گرافیک ان ویدیا رو اینجا برام بزار دانلود کنم ....
راستی رمز بازی رو هم اگه دارین با توضیحات فارسیش برام بزار
دستت درد نکنه
یعنی کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟
یه سوال ؟
چطوری باید از نردبون تو بازی جی تی ای برم بالا ؟ :1. (38):
یه مرحله هست که یارو رو باید تعقیب کنی میره تو یه ساختمون خرابه بعد از نردبون میره بالا
هر کاری میکنم نمیتونم برم بالا
باید چی کار کنم؟
حسین جان با F ... :give_rose:نقل قول: