شما Render Quality رو رو مدیوم بزار و View Distance و Detail Distance رو هم رو 35 یا 40... رزولیشن هم بزار رو 1152*864 ... 99.9 درصد مشکلت حل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما Render Quality رو رو مدیوم بزار و View Distance و Detail Distance رو هم رو 35 یا 40... رزولیشن هم بزار رو 1152*864 ... 99.9 درصد مشکلت حل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tohid63 (26-12-08)
|
اقا درست نمیشه اینجوری مکس میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با کارت قبلیم اصلا مکس نداشت گیگا gf 8800 gts 320 bit
مشکل از کارتمه یا رم وقتی کارتمو عوض کردم ویندوزو عوض نکردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز هر چیزی میتونه باشه ... دقیق نمیشه گفت... دایرکت ایکس ... ویندوز... بد سکتود هارد... پاور ...
دیگه بیشتر از این نمیدونم... تا اونجا که از من بر اومد گفتم بهتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن خودم طرفدار گرافیکهای گیگابایت هستم ... شما هم سخت نگیر... شاید پتچش اومد مشکلت حل بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks