بالاخره انتظار به سر رسید و اینم راهنمای کل مراحل بازی به زبان فارسی همراه با عکس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
بالاخره انتظار به سر رسید و اینم راهنمای کل مراحل بازی به زبان فارسی همراه با عکس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D-_-J برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو جدید سایت شما هستم و بخاطر کمک هایی که به همدیگه میکنین عضو شدم تا به من هم کمک کنید
پارت اول و دوم پست اقاوحید لینک هاش خراب شده.خواهش میکنم یکی لطف کنه و برای من قراربده.شدیدا نیازدارم
خیلی خیلی ممنونتون میشم
lord asghar (06-09-11)
Developer
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هرچی سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
شما یکم صبر کنید من چندجا براتون درخواست میکنم اگه پیدا شد حتما براتون قرار میدم
سپاس
lord asghar (06-09-11), yab (02-08-11)
آخرین ویرایش توسط farshidd در تاریخ 02-08-11 انجام شده است
keykavoos (29-03-13), lord asghar (06-09-11), P A R H A M (04-08-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه
کسی کرک سالم بازی که بازی رو بشه سیو کرد رو داره؟و البته سالم اگه هست ممنون میشم منو راهنمایی کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه
کسی کرک سالم بازی که بازی رو بشه سیو کرد رو داره؟و البته سالم اگه هست ممنون میشم منو راهنمایی کنید
|
|
بعد از نصب این پچ از این کرک هم استفاده کنید تا بازی اجرا بشه. http://www.4shared.com/rar/Y4U2IwWJ/...iv_patch_.htmlبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshidd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (29-03-13), shah.In (07-01-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks