PCminister (25-08-08)
PCminister (25-08-08)
من از خیلی از بازیها شاختی ندارم ولی پرنس یه چیز دیگست .این همون چیزی بود که من از یه بازی انتظار داشتم فوق العادست. امیدوارم سریه جدید این بازی (پرنس 4) هم مثل سریهای قبل عالی باشه
البته تو بازیهای شبکه warcraft3 , بخصوص مپ DotA Allstars محشره
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
Quick (30-08-08)
عشق من Sam Feisher سری بیاد موندنی Spillinter Cell. . . . .که کانوی کیشن هم قرار 2009 بیاد
از لحاظ گرافیک کلا بازی هایی که شرکت Crytek میسازه با موتور بی نظیر CryEngien به یاد اولین بازی گرافیک بالا یعنی FarCry بعدشم Crysis با اون تلالو های خیره کننده نور خورشید از لابه لای برگ درختان که همه و همه نشان از دقت بالا و خلاق این شرکت است و قرار Crysis Warhead هم که نیمه آبان بیاد
از دوستان عزیز یه گلایه ای داشتم ! خواهشا عنوان تاپیک را دقیق بخوانید و بعد پست بدید! آخه پستهای بعضی از غزیزان واقعا بی ربط به اینجا است !
اینجا نپرسیدند که بهتترین بازی ای که کردی چیه یا از نظر شما قشنگترین بازی چیه !
منظورشون این بود که به نظر شما کدام بازی انقلابی را در صنعت گیم به وجود آوردند و به نوعی متحول کننده ی این صنعت بودند !
از نظر من 5 تا بازی ای که انقلاابهای بزرگ بازی در تاریخ صنعت بازی سازی بودند این ها هستند
1- دوم 2 (Doom 2)
2- آنریل تورنمنت 2003 (Unreal Tournament)
3- دوم 3 (Doom3)
4- کرایسیس (Crysis)
5-ورلد آف وار کرافت (World Of WarCraft)
قربانتان: مصطفی عشقی
Quick (31-08-08)
|
بهترین بازی که من کردم یک بازی از play station 1بود بنام evil dead 1 واقعا محشر بوذ بعد از اون pranc 2 و crysis بود
بازی Tiberian Sun که واقعا در زمان خودش انقلابی محسوب میشد و همین الانش هم بازی بسیار خوبیه فقط یکم قیمی شده که ولی باز هم از نظر گیم پلی یک بازی حرفه ای و از نظر گرافیک نسبتا خوبه
به نظر من بهترین بازیها به قرار زیر است.
آتاری: river ride
کمودور: Ace
پی سی 1: chess
پی سی 2 : wolf3d
پی سی 3 : red alert
پی سی 4 : warzone 2100
پی سی 5 : Star Craft
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks