من يه جا خوندم FrontLines استراتژيك است.اما با توجه به والپيپرهاش بهش نميخوره استراتژيك باشه.
آيا واقعان استراتژيك تست؟
من يه جا خوندم FrontLines استراتژيك است.اما با توجه به والپيپرهاش بهش نميخوره استراتژيك باشه.
آيا واقعان استراتژيك تست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CoD4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه استراتژیک نیست دوست من تمومش کرده سبکش مثل Call هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CoD4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا دیگه نمیدونم مشکل چیه به اورکلاک ربطی نداره
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
من اين سيستم ميتوانم HAZE و BlackSite را بازي كنم.يا نه.
|
|
اگه ویندوزتون XP باشه فکر کنم بتونید با گرافیک بالا ( نه High End) بازی کنید!
mohammad amin (03-04-08)
راستی محمد جان اون اوایل دیدم در رابطه با LOST : Via Domus حرف زدی من تمومش کردم بازی قشنگی بود میگن نسبت به سریالش ضعیف بود تو سریالش رو دیدی؟
mohammad amin (03-04-08)
سریالش را سه چهار روز دیگر دوستم برام میاره می گن قشنگه بازیش از 10 بهش دادن 5.5
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
همکار سابق انجمن
من چند قسمتش رو دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا بازی pure را کسی از گیمرها بازی کرده که ببینه چقدر قشنگه
این بازی به بازی خورهای عزیز پیشنهاد می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون محمد امین
من به این بازی از 10 بهش 8 می دم شما چی
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks