میدونید خیلی ها چه نظری داشتند قبلا ؟!
Call Of Duty 4 vs. Modern Warfare
میلاد جان به نظر من چون نوع جنگ و صلاحها مدرن شده چند تا سرباز میتونن تعداد زیادی از دشمنها رو از بین ببرنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من این میتونه دلیل منطقی این بازی مدرن باشه
میدونید خیلی ها چه نظری داشتند قبلا ؟!
Call Of Duty 4 vs. Modern Warfare
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
حد اقل،حد اقل سيستمي كه مي خواد چه قدر هست؟
لطفا بگوييد!!
Google and Wikipedia are your BEST friends !
“Required (min) Specs”“Recommended Specs”
- CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
- RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
- Harddrive: 8GB of free hard drive space
- Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better
- CPU: 2.4 GHz dual core or better is recommended
- RAM: 1GB for XP; 2GB for Vista is recommended
- Harddrive: 8GB of free hard drive space
- Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله مهدی جان شما راست میگی ولی آخه تو شماره های قبلی بازی هم همینطور بود برای مثال یه مرحله بود تو صحرا(آفریقا) و ما 5 تا سرباز انگلیسی بعد از فتح یه روستا میریم بالای بلند ترین ساختمون و از اونجا کلی تانک و سرباز رو میترکونیم و می کشیم کال 4 هم مثل شماره های قبلی هست ولی زیبایی بازی به این چیزاش می ارزه!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
به نظر من در کل تمامی انتظارات رو بر آورده کرد .
داستان بازی ، صدای بسیار عالی ، گرافیک فوق العاده و در آخر هم گیم پلی بسیار قوی این بازی رو موفق کرد .
دوستان اگه بازی کرده باشید میدونید اون مرحله ای که در نقش یه Sniper هستی چه حالی میده .
همچنین بعدش که با یدونه Sniper خفن باید Zakhaev رو بزنی .
اگه باد بیاد تیر Sniper مسیرش عوض میشه !
|
به نظر من تنها مشکل این بازی زمان بسیار کم بازی هست که خیلی زود تموم میشه
Trance (01-12-07)
بازیهای طولانی اعصاب ادمو خورد می کنند تا تمام بشن.و دیگه اینکه خسته کننده میشه.کسی نسخه xbox360 این بازی رو تست کرده تا ببینه فرقش با pc چی؟البته از نظر محیط گرافیکی pc بهتره یا xbox 360 ؟
بله با طولانیا اعصاب آدم خورد میشه ولی بازی به این قشنگی حیفه طولانی نباشه البته مولتپلیرش تو ایکس بکس تا 4 نفر با یه کنسول جا داره و خیلی حال میده!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Trance (01-12-07)
ولي خداوكيلي ته بازيه
كسي مولتي پلير بازي ميكنه ؟؟؟
ما همين امروز تو گيم نت 7 به 7 بازي كرديم خيلي حال ميده
در مورد سينگل پليرش هم بگم كه واقعآ زود تموم ميشه
ولي در كل ته گرافيك هست
ميگن رقيب سر سختش Gow هست
Sony Ericsson Is My Life
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks