بالاخره انتظار به سر رسید و اینم راهنمای کل مراحل بازی به زبان فارسی همراه با عکس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه 32 مگ نیست کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
60 مگه
بالاخره انتظار به سر رسید و اینم راهنمای کل مراحل بازی به زبان فارسی همراه با عکس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیزهایی که از بازی در مقایسه با Sanandreas حذف شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید1- استفراغ کردن.
2- تاتو کردن.
3- آرایشگاه رفتن.
4- درآوردن کامل لباسها.
5- زیر آبی رفتن.
6- نایف کردن. (از پشت گردن بزنی با چاقو)
7- هد شات کردن. (کله ی طرف رو با تیر بپرونی)
8- اسپرت کردن ماشین.
9- چیت کدهای فراوان.
10- دوچرخه سواری.
11- رانندگی قطار
12- موشک دوش پرتاب با هدف گیر قفل کننده. (شک دارم تو این)
دوستان من با GTA IV مشکل دارم چه روی XP و چه روی VISTA
مشکل من اینه که وقتی دارم موس رو تکون میدم صفحه هم مثل گهواره تکون میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل رو کسی داشته؟ مشخصات سیستم هم در پروفایل موجود استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکسا رو با چی بگیرم خودش برنامه داره؟؟
یا میخوایی بنچمارکشو بفرستم ؟؟؟
-----------------------
یه سئوال تو بازی وقتی با دختری date میزاری نمیدونم کجا باید برم؟؟؟ واسه قرار
این مشکل واسه کرکه
شما کرکت رو عوض کن درست میشه
سلامعکسا رو با چی بگیرم خودش برنامه داره؟؟
یا میخوایی بنچمارکشو بفرستم ؟؟؟
تو بازی دکمه print screen روی کیبورد رو بزن
بعد Alt+Tab رو بزن بیا بیرون و برو تو یکی از برنامه های گرافیکی (اگه نداری برو تو paint) اونجا paste کن و با فرمت jpg ذخیره کن و تو وب آپلود کن
یدونه هم گرفتی اشکال نداره
این مشکل رو تقریبا همه داشتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... شما کراک RAZOR1911 رو نصب کن + جدیدترین درایور کارت گرافیکیتون... مشکل حل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکسا رو میتونی با موبایلت عکس بگیری... اگه هم نه که با دکمه prtsc یا همون print screen روی کیبورد ... این دکمه رو تو بازی بزنی... بعد بیای بیرون و برنامه paint رو باز کنی و ctrl+v بزنی ... کپی که شد... سیو میکنی... و بعد عکست رو بوسیله www.img.shahrsakhtafzar.com آپ میکنی و اینجا کپی میکنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tohid63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه بنچمارک هم بزاری ضرر نداره
وقتی با دختری date بزاری موقش که شد خودش زنگ میزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tohid63 (26-12-08)
لطفا بچها cheat code شونو بزارن بقیه هم استفاده کنن !!!!
Password Effect
482-555-0100 Restore health, armor, and ammo
362-555-0100 Restore armour
486-555-0100 Get a selection of weapons
486-555-0150 Get a different selection of weapons
267-555-0100 Remove wanted level
267-555-0150 Raise wanted level
468-555-0100 Change weather
359-555-0100 Spawn an Annihiliator
938-555-0100 Spawn a Jetmax
625-555-0100 Spawn an NRG-900
625-555-0150 Spawn a Sanchez
227-555-0100 Spawn an FIB Buffalo
227-555-0175 Spawn a Comet
227-555-0147 Spawn a Turismo
227-555-0142 Spawn a Cognoscenti
227-555-0168 Spawn a SuperGT
948-555-0100 Song information
میخوام بدونم اون دو نفری که به بازی امتیاز 5 دادن کیا بودن و رو چه حسابی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks