برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نچ!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نچ!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ranbow six lock down
اگر اين پست به شما كمك كرد روي تشكر كليك كنيد
منم فکر میکنم یا Vegas هست یا lockdown
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
جفتتون اشتباه فکر میکنید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سری تام کلنسی نیست!
یه راهنمایی...اصلا امتیاز خوبی نیاورد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب مثل اینکه کسی متوجه نشد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یه شات از بازی Soldier of Fortune Playback بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام :
اين هم يک عکس ساده از يک بازي جالب :
مي دونم ساده است ،
راستش رو بخوايد مي خواستم گرافيک کامپيوترم رو نشون بدم !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بازی که Call of Duty-4 بید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مطمئنی این عکس رو خودت گرفتی...دقیقا عین همین عکس (حتی بدون یک صدم درصد اختلاف) مدتهاست که توی Review های این بازی گذاشته شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 14-10-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين عکس رو من سعي کردم از دو فريم از بازي بگيرم يکي از مرحله اول تو هلي کوپتر و ديگري همين عکس ...
من هم با مشاهده Review هاي بازي سعي کردم دقيقا از همون فريم عکس بگيرم ...
البته اول قصد من مقايسه کيفيت ال سي دي با مانيتور خودم بود که به انجا کشيده شد ...
ولي در کل ما هر کار بکنيم اهل اين کل بازي ها نيستيم و ارزش نداره بخوام دروغ بگم !
اگر خواستيذ بازم براتون از زاواياي ديگه عکس بگيرم تا حداقل ثابت بشه ما در سايت جزو صادق ترين افراديم ...
ای بابا رفیق کی گفت شما دروغ میگی...گفتم شاید عکس رو عوضی گذاشتی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بد برداشت نکن...ما به شما اعتماد داریم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (16-10-08)
خوب بعدی رو بزاریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks