dacochir (12-04-09)
سلام ... شما بعد از اینکه رفتی کارواش خودش علامت میده ... یه پارکینگ هست تقریبا زیر یک پل !!! درش اتوماتیک باز میشه ... شما راحت میری داخل ...حالا تعجب میکنم که شما میگی درش قفل میشه و باز نمیشه و علامت نیست و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dacochir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل شما ممکنه چیز دیگه ای باشه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان بهترین کرکی که معرفی شده همون رازور 1911 هست که به راحتی جواب میده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شماره تلفنها هم به راحتی جواب میده و مشکلی نداره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ودر آخر اینکه هیچ ترینری واسه این بازی ساخته نشده تابحال !!! فقط همون شماره تلفن های کد تقلب هست و دیگر هیچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا باز اگه شما ترینر داری...بزار اینجا تا یه بررسی کنیم...ولی محال میدونم داشته باشید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dacochir (12-04-09)
دوست عزیز مگه ممکنه برای این بازی ترینری نباشه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم از ورژن gtaiv 1.0.2.0 استفاده میکنم و خیلی خوب جواب میده، بقیه رو تست نکردم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اینطوری که فهمیدم ورژن اصلی بازی با ترینرها کمی مشکل داره، البته خودم تست نکردم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بفرما دانلود
gtaiv وgtaiv وgtaiv
gtaiv 1.0.1.0
gtaiv 1.0.2.0
gtaiv 1.0.3.0
Pass
madeusingtmk
b708k
givememorelives
D J V A H I D (11-04-09), dacochir (12-04-09)
ایول به ولت .. اینا رو از کجا پیدا کردی ؟ ولی حالا دیگه که بازی رو تموم کردیم ... باشه واسه بقیه که میخوان تازه شروع کنن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alinice321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alinice321 (11-04-09)
مرسی از پاسخ های همه دوستان
ولی من هر کاری میکنم درب گاراژ باز نمیشه!!!!
کارواش هم میدونم کجاست، رفتم اونجا ماشین هم شستم و آروم هم رفتم که به چیزی نزنم ماشین رو.
بعد رفتم واسه گاراژ !!بازهم درب باز نمیشد!!!در بین راه هم هیچ تماس تلفنی نداشتم ...
بعد از اینکه ماشین شسته میشه و میگه ماشین تمیز شده باز مینیویسه که حالا باید ماشین فلانی رو بگیرید!در صورتی که ماشین زیر پای خودمه همون موقع!!!!
بچه خدایی کمک کنید تا مشکل حل بشه خسته شدم.همون مرحله موندم نمیشه هم بازی کرد دیگه قفل شده توی اون مرحله....
اگه یک پچ اصلی دارید واسم بزارید تا حداقل مرحله رو بگذرونم...
ممنون از همه
آخرین ویرایش توسط dacochir در تاریخ 12-04-09 انجام شده است
|
بفرما دوست عزیز!!!مرسی از پاسخ های همه دوستان
ولی من هر کاری میکنم درب گاراژ باز نمیشه!!!!
کارواش هم میدونم کجاست، رفتم اونجا ماشین هم شستم و آروم هم رفتم که به چیزی نزنم ماشین رو.
بعد رفتم واسه گاراژ !!بازهم درب باز نمیشد!!!در بین راه هم هیچ تماس تلفنی نداشتم ...
بعد از اینکه ماشین شسته میشه و میگه ماشین تمیز شده باز مینیویسه که حالا باید ماشین فلانی رو بگیرید!در صورتی که ماشین زیر پای خودمه همون موقع!!!!
بچه خدایی کمک کنید تا مشکل حل بشه خسته شدم.همون مرحله موندم نمیشه هم بازی کرد دیگه قفل شده توی اون مرحله....
اگه یک پچ اصلی دارید واسم بزارید تا حداقل مرحله رو بگذرونم...
ممنون از همه
GTAIV_Patch_1020
کرک
dacochir (12-04-09)
ممنون از همه
مشکلم با کمک شما عزیزان حل شد
پچ gtaiv 1.0.2.0 را نصب کردم و کرک هم ریختم بعد وارد بازی شدم و همه کارها درست پیشرفت .ولد تلفن زد و گفت ماشین رو ببر کارواش و.....
اگه کسی مشکل داشت این کارو بکنه حل میشه.
راستی با پچ gtaiv 1.0.3.0 بازی ارورو dont send میداد!!! بعد که پچ gtaiv 1.0.2.0 را نصب کردم ok شد.
فقط یه چیزی واسه پچ gtaiv 1.0.2.0 ترینر بدون مشکل هست؟ هرچی ترینر اجرا میکنم یا توی بازی و یا قبل از بازی ارور میده!
ممنون از همه
alinice321 (19-06-09)
من خودم از ترینر ورژن gtaiv 1.0.2.0 استفاده میکنم و خیلی خوب جواب میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dacochir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
آره ... این از همش بهتره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینم پسوردش madeusingtmkبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alinice321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alinice321 (13-04-09)
دوستان یک سوال:
من نسخه ی ارجینال کاملش رو دارم. چجوری آنلاین میشه بازی کرد و بازی آنلاینش شامل چه چیزایی میشه؟
خریدارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoJJaT_007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند؟ چطوری؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks