سانسور نشدن ، خود بازی اینطوریه .
Rockstar دیگه این دفعه اصل عمل رو نشون نداد !
جالبه
بچه ها نسخه بازی های شما هم سان سور شده؟
ما با میشل رفتیم خونش جاتون خالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط بیرون رو نشون میداد و صداهای تو رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل سان آندریاس سان سور شده گویا
پچ برداشتن سان سور ندادن هنوز ایرانی های غیور؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سانسور نشدن ، خود بازی اینطوریه .
Rockstar دیگه این دفعه اصل عمل رو نشون نداد !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Armin-N (23-12-08)
|
اینم تبلیغ بازی روی اتوبوسها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاش اتوبوسهای ما هم از این تبلیغها داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (04-06-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطمئن باش تا چند وقت دیگه پچش میاد...مثل سن آندریاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (23-12-08)
بچه ها میخوام ویندوز عوض کنم... کسی میدونه باید چطور سیو بازی رو برداشت که بعد بشه ازش استفاده کرد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک ویدیوی جالب که PC و XBox رو باهم مقایسه میکنه با کیفیت HD منتشر شده که از لینک زیر قابل دریافت هست:
آقا این internet dating بازی چطوریه؟...همون که میری توی کافی نت نوشته پیدا کردن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به هرکی پیشنهاد دادم جوابم کرد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میدونید چطوریه؟
راستی قضیه dating با آقایون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خب اول برو تو پروفایل هر کسی که دلت رو می خواد DATE رو بزن . بعد از چند وقت دیگه بیا تو کافی نت ایمیل هات رو چک کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه از طرف اون یارو برات ایمیل اومده بود ، REPLY رو بزن تا پاسخش رو بدی . بعد تو نقشه آیکون مر بوط به اون یارو معلوم میشه. فقط حواست باشه ببین ساعت چند باهاش قرار می زاری . اگه دیر بری قرار کنسل میشه .
.
.
....
......
N0m@d (03-01-09)
1 سوال ،نه 2 سوال D:
اول اینکه من 1 gb گرافیک dedicated دارم 2.5 gb هم total. ولی تو تنظیمات گرافیک رو از 1 در نظر میگیره. راهی نداره؟
دوم اینکه هیچ جوری نمیشه anti aliasing کردش؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks